Gyldne glimt

Seje Aarhusianere | Atelier Aarhus

Denne gang er omhandler mit lille shout-out til seje aarhusianere ikke kun en, men hele to seje aarhusianere. Webshoppen Atelier Aarhus er næsten lige gået i luften og allerede nu, er jeg piv stolt over at dele by med de to skabere bag.  Emma og Mette – veninder og ikke mindst dygtige bloggere,  har sammen skabt den smukkeste kalender for 2017 helt eksklusivt til deres egen webshop.

unnamedunnamed (2)unnamed (3)unnamed (1)

Kalenderen har et støvet grønt hardback cover med smukke guld detaljer og med cremefarvede sider indeni. Den er meget æstetisk, men samtidig har den praktiske “to-do” lister, som jeg er stor fan af. Jeg er i det hele taget stor tilhænger af en fysisk kalender, da jeg aldrig har brugt min telefons kalenderfunktion. Der er noget hyggeligt ved at skrive sine aftaler, “to-do’s” og mærkedage ind i kalender og have den med sig i dagligdagen til eventuelle noter. Om kalenderen skriver de:

Kalenderen fra Atelier Aarhus er et resultat af vores behov for overblik og struktur i en travl og til tider kaotisk hverdag. Ved at samle alle aftaler og utallige to-do-lister, der tidligere har befundet sig digitalt, i notesbøger eller bagerst i bevidstheden, har kalenderen givet os mere ro og mindre rod. Vi håber, den vil gøre det samme for dig.

(Kalenderen kan købes her – den koster 275,- og er lavet i et begrænset oplag.)

For mig er det utroligt inspirerende at se to ildsjæle forene deres smukke universer og kreere så fin en bog. Emma har været i blogland i mange år og har med tiden beriget os med et par lækre og meget smukke kogebøger. Mette har den skønneste og meget inspirerende boligblog. Jeg vil sige “Go follow”!

Dette var så deres første produkt og jeg er mere end spændt på, hvad der mere kan komme af lækre sager fra Emma og Mette på deres Atelier Aarhus.

Kh Lou

(Alle billeder er venligts lånt af Atelier Aarhus)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne glimt