flower girl

på “express” besøg i Brande

I tirsdags var jeg sammen med tre andre dejlige blogdamer (Camilla, Stinne og Marina) inviteret til en hyggelig aften i Brande hos name it. Aftenen bød på rundvisning, lækker tapas, hyggesnak om tøj og bedst af alt præsentation af name it’s express kollektion(er). Jeg har før nævnt deres  express kolletioner her på bloggen, som jeg er svært begejstret for. Normalt er name it nemlig ikke det brand jeg shopper mest hos til den lille frøken. Men det er noget helt andet med deres E.K., som er nogle kollektioner, der bliver lavet ind imellem deres hovedkollektioner og afspejler tidens trends.

Pyh sikke mange gange jeg fik skrevet kollektion der 🙂 Nedenfor ser i nogle af mine favoritter og ja der er rigtig mange. Har også taget lidt drenge og babystyles med, da jeg synes det hele var så utroligt fint! Nogle af tingene er allerede kommet i butikkerne og ellers sker det i løbet af maj.

IMG_0306

Det første jeg forelskede mig i var denne sweat – som jeg faktisk også godt selv kunne tænke mig hehe.. IMG_0309IMG_0313

Disse baggy-bukser er noget af det blødeste og fåes i forskellige mønstre.

IMG_0312

Dette sæt må jeg have fingrene i sammen med den fine sweat på første billede 🙂 ( Find tunika’en her og leggins her )

IMG_0330IMG_0314

Lidt drengestyles synes det var über tjekket. Der var faktisk også matchende shorts til skjorten – so 90´ties. Havde jeg haft en dreng var det bestemt must haves!

IMG_0318IMG_0322IMG_0320IMG_0328

De lækre babystyles var faktisk skyld i at jeg blev helt skruk efter en 2’er – meeeen venter lige lidt endnu 🙂

IMG_0270

På rundvisning i den store name it bygning

IMG_0291IMG_0295IMG_0299IMG_0342IMG_0357

De tre skønne damer fra name it – Heidi, Nina og Carina 🙂 Tak for en dejlig aften!

Hvad synes i om name it’s express kollektion?

Skriv en kommentar

 • Jeg er helt vild med deres express kollektion og den denim skjorte må lille A simpelthen eje. Så giv endelig lyd når du ser den i butikkerne eller på nettet. Der er sikkert også flere ting der kommer med i indkøbskurven :0) Øv hvor ville jeg gerne have været med den dag. Det ser jo mega hyggeligt ud. Men kunne desværre ikke gå tidligere fra arbejdet og så endte det jo så med en syg dreng :0/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De der pigebaggybukser (det er vist ikke et ord :)) er D altså vild med. Og moderen også! Er helt enig i, at name it bare har lavet nogle fantastisk express-kollektioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er den eneste del af Name it kollektionen som jeg for alvor synes tiltaler mig. Faktisk har jeg allerede købt de koralfarvede bloomers med fjer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tøjet er smukt ja – men maden.. B-) Nøj. man bliver jo akut sulten!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Sad også lige og drømte om maden, da jeg lavede indlægget.. Havde dog ikke noget tilnærmelsesvis lækkert i køleskabet..

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

flower girl