Det sker i Aarhus

New kicks og en fødselsdag rigere

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .  D  K

Som tidligere nævnt er oktober på mange måder “min måned” og i dag var så min dag, hvor jeg blev endnu et år rigere. I morges blev jeg vækket med flag, sang og ikke mindst disse fine lyserøde Puma sko af min kære mand og Agnes. Mig der tidligere har afskyet alt hvad der var lyserødt, crusher for vildt på mine nye fine basser. Den lille frøken synes (med hendes forkærlighed til alt der er lyserødt) også at de er mægtig fine 😉

IMG_0455IMG_0464IMG_0471IMG_0473IMG_0477

Udover at dagen blev fejret med lækkert morgenbrød (og kage), som manden overraskede med fra yndlings bageren, nød vi en lækker fødselsdagsfrokost på Juliette i Jægergårdsgade. Jeg har længe gerne villet prøve deres ” Croque Madame” og den var virkelig god! Nu står den på Homeland med benene oppe sammen med min bedre halvdel (og måske en flødebolle eller to) 🙂

Kh Lou 

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O   .    D  K

9 kommentarer

 • […] Lou fra GoldenGhetto har bevæget sig ud i hendes yndlingsmåned oktober, hvor hun blandt andet har fødselsdag. Outfittet her er fra netop hendes fødselsdag, hvor en af gaverne var de fine lyserøde sneakers: “I morges blev jeg vækket med flag, sang og ikke mindst disse fine lyserøde Puma sko af min kære mand og Agnes. Mig der tidligere har afskyet alt hvad der var lyserødt, crusher for vildt på mine nye fine basser”. Se flere billeder fra Lous dag her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Hvor er din fine frakke mon fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Hej Caja,

   Jakken er fra Only 🙂 Og mange tak!

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! 🙂
  Skoene er vildt lækre! Ved du evt hvor de kan købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Tusind tak 🙂
   Ja de er købt hos Støy Munkholm her i Aarhus.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Stort tillykke med fødselsdagen! Må man spørge hvor mange du bliver ‘? 🙂
  Er vild med dine nye lyserøde sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Mange tak Stinne 🙂
   Hehe jeg er nået en alder, hvor man holder den lidt for sig selv 😉

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dagen fineste dame 🙂 lyder som en helt perfekt dag! Er vild med dine nye lyserøde basser – meget fin nuance og det betyder ALT når det kommer til lyserød synes jeg 🙂
  Kæmpe fødselsdagskram til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Ihh tusind tak sødeste Signe og ikke mindst for det fine fødselsdagskort du sendte mig 🙂
   Ja de er ret spot on de basser!

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sker i Aarhus