Vind lækre favoritter fra Trilogy & Pukka

Når de sociale medier giver en venskaber

Det er blevet nævnt herinde før, men noget af det bedste og fineste jeg har fået igennem bloggen og Instagram, er nye bekendtskaber og ja sågår de fineste venskaber. Jeg føler mig heldig, at have fået muligheden for at møde så dejlige mennesker på  de sociale medier, som jeg nu ses med privat. Personer jeg måske aldrig ville have mødt på anden vis. Tre af disse venskaber tilbragte jeg min onsdag aften med. Alle tre nogle super seje damer, som jeg har lært at kende igennem instagram.

img_0184img_0177img_0176img_0110img_0120img_0122img_0158img_0169

Som billederne nok afslører udnyttede vi at Aros havde aften-åbent og før det stod den på mad og hygge på Aarhus Street Food. Timerne fløj afsted og jeg glæder mig allerede til at gense de dejlige damer igen!

Måske det bare er nutidens måde at møde nye mennesker på?

 Kh Lou

1 kommentar

  • Tina KH

    Meget smukke kvinder i meget smukke farverige og inspirationsfyldte omgivelser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lækre favoritter fra Trilogy & Pukka