Ny kollektion fra COMME CI COMME CA

Når andre mødre rammer plet

I denne uge har jeg læst et par indlæg hos nogle andre bloggere, som for mig virkelig var gode og givende. Faktisk ramte begge indlæg plet, lige der hvor jeg er lige nu. Måske der er andre mødre, der også kan relatere? Derfor tænkte jeg, at det lige måtte deles med Jer kære læsere.

img_3847Det første indlæg jeg vil dele er faktisk helt tilbage fra april. Men kær person sendte mig linket den anden dag og det var nærmest en lettelse at læse, at det at have børn bare er hårdt.  Dejligt, givende, livsbekræftende men til tider hårdt arbejde. Jeg ville bestemt  ikke være foruden mine guldpiger. Nogen gange hjælper det bare at læse, at andre til en vis grad har samme tanker og problemstillinger.  I kan læse hvad jeg snakker om på denne amerikanske blog.

Det andet indlæg som jeg vil dele med Jer hedder “Keeping Memories” af Maria Franck. For mig et fantastisk indlæg at læse her efter Edith har rundet sit første år og jeg hverken har fået udfyldt hendes “Barnets Bog” eller husket de der “milestone cards”. Jeg nåede faktisk at få lidt stress over det og tænke at det også var for dårligt af mig. Men Maria har fået mig til at se lidt anderledes på det at huske barndommens minder. Tak.

God weekend til Jer derude!

Kh Lou

2 kommentarer

 • Anne V

  Jeg kan i den grad relatere, og synes lige jeg har sænket skuldrene en smule. For det er bare altid rart at vide, at man ikke er alene. Det er jo nuet der skal nydes og det var en dejlig reminder, tak😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Det er præcis sådan jeg også havde det da jeg læste de to indlæg 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kollektion fra COMME CI COMME CA