grey on a sunny day

Når alle kneb gælder!

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

INDEHOLDER SPONSORET PRODUKT

Graviditet, fødsel og amning sætter kroppen godt på arbejde og for mig har det været vigtig, at hjælpe kroppen så godt på vej som muligt og give den en masse god brændstof og pleje. Jeg har levet mere sundt før i tiden end jeg gør nu (læs lidt for meget kage o.lign.). Derfor har jeg især her efter Edith er kommet til verden, lagt vægt på at forkæle min krop på en lidt sundere måde..

IMG_0016

Nu endte det jo for mig med et kejsersnit (læs mere her) og det var jo pludselig helt noget andet, man skulle forholde sig til. Der ville være smerter og masser af heling efterfølgende, som jeg ikke havde oplevet med fødslen af Agnes. Heldigt for mig havde jeg nogle stykker i vennekredsen, der kunne dele ud af deres erfaringer mht. kejsersnit.

Et af de meget gode råd jeg fik var at “pleje” selve arret til heling, som hun selv havde haft stor gavn af. Man vil jo gerne have et pænt ar, selvom det ikke just sidder et sted andre end ens bedre halvdel får at se. Hun havde haft succes med at bruge Trilogy’s Rosehip Oil, som jeg derfor fluks strøg ned i byen efter. Den har vundet en del priser for dens evner og jeg har faktisk før haft stor glæde af netop denne olie, dog i ansigtet under dagscremen. Men den er altså bare et vidunder-produkt og kan bruges til mange ting (rynker, ar og strækmærker). Har brugt olien morgen og aften siden jeg fik mine klips ud.

En anden ting hun anbefalede mig, var at bruge en af de her “Konjac sponges”, man efterhånden ser mange steder (igen et produkt jeg brugte i forvejen og har brugt igennem det sidste år til ansigtet). Kender I ikke til svampene, så gør Jer selv lige en tjeneste og google de fantastiske svampe. Jeg er i hvert fald afhængig. Der er lige kommet en ny variant på markedet, som hedder Angel Cloth og er meget nænsom mod huden. Den har jeg brugt (meget nænsomt) på arret et par uger efter kejsersnittet.  Og jeg må sige at mit ar er blevet rigtig pænt. Når jeg kigger på det, kan jeg slet ikke forstå, at min lille baby er kommet ud af den lyserøde steg, som det er nu 🙂

IMG_0062IMG_0069IMG_0053IMG_0097IMG_0105IMG_0451

Jeg har i godt ti år taget kosttilskud fast, som jeg er kommet frem til er godt for mig. Men her efter mit kejsersnit har jeg lige taget den et skridt videre for at hjælpe kroppen til at hele. Det er ikke noget jeg som sådan ved virker, men jeg vil hellere gøre noget end ingenting, hvis I forstår. Så jeg har haft gang i smoothie-blenderen og fyldt godt på med god og nærende olie og bær. Derudover har jeg den første måned taget aloe-vera, som jo er kendt for at virke helende. Denne fra Pukka har jeg før købt og synes faktisk det er den mest velsmagende, man kan få og derfor min favorit. Sidst men ikke mindst har jeg suppleret med Pukka “Vitalise”, som er et kosttilskud med vitamin-C (for at mindste træthed og udmattelse) – det er jo ikke meget søvn man får i denne tid og det kræver en del energi, at være mor til to 😉

Og ellers så holder jeg mig i gang med urte-te og en daglig kop kaffe (den kan jeg altså ikke undvære) og forsøger at drikke en masse vand.

Kh Lou 

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

1 kommentar

  • Jeg føler mig altså lidt som en gammel kone, når jeg hælder mine kosttilskud frem. 1 + 2 + 3 + 3 piller hver morgen. Som Sømanden sagde, skal jeg bare huske på, at det er heldigt, at ingen af pillerne er på recept 🙂

    Men øh… den der sundhed. Vil du så ikke med og spise donuts alligevel?? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

grey on a sunny day