Gyldne Glimt | Siden sidst..

Nåede I det heller ikke i går?

Andre end mig der blev helt rundtosset af Black Friday i går? Jeg endte med ikke at købe noget, da jeg ikke kunne overskue det. Faktisk kan man mange steder nå det endnu. Hvilket for mit vedkommende er meget godt, da jeg så ikke ender ud i forhastede beslutninger og impulskøb. Jeg har nu siddet med en kop kaffe og luret lidt rundt på nettet. Fandt hurtigt alle mulige gave-idéer til mig selv og pigerne med lidt rabat.

b0436ed2-1243-4998-9f1c-eafe2542d26e6e856afe-974b-49ff-9469-279b2fe20b70

Kjole  ||  Kjole  ||   Frakke  ||   Kjole Strik

Julestrik  ||   Beanie  ||  Spejl  ||   Jakke  ||    Pyjamas Top + Bukser

Asos kører med 20 % på alt helt indtil mandag morgen med koden WIN20 og ovenover ser I nogle af mine saved items, hvor jeg overvejer at forære mig selv en enkelt lille sag.

Disney Store tilbyder 20 % på en masse fine sager, hvor rabatten er trukket fra – det gælder til og med 26/11. Agnes ønsker sig mere eller mindre det hele derfra da vi kiggede på siden sammen. Denne Belle tryllestav med lys og lyd (Oh Lord) kom bl.a. på ønskesedlen.  Og så fandt vi denne lille Vaiana dukke med tilbehør, som hun synes vi skal købe til Edith.

Hos Moodings kan man også stadig nå at shoppe med minus 25% på alt med koden BD25 helt indtil 27/11. Her er jeg selv meget forelsket i denne pude og den fine glasvase.

Og hey god weekend derude!

Tak fordi I kiggede med,

Lou

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne Glimt | Siden sidst..