Polka Dots ♥

My Sisters i Aarhus og med fine nyheder i vente!

IMG_8776

Min onsdag eftermiddag blev tilbragt sammen med to helt fantastiske og passionerede søstre, der var kommet hele vejen fra København. Jeg har efterhånden nævnt dem et par gange her på bloggen og det er ikke uden grund udover deres skønne og smittende smil har de sammen kreeret My SistersEn shop hvor de bl.a. sælger deres eget mærke Núnoo, som de er ene forhandler af. Derfor er det muligt for dem at holde prisen nede og man kan købe deres smukke design til overkommelige priser 🙂

Rammen for eftermiddagen var Slap Af og de diskede op med lækre (alkoholfrie) drinks og tapas, mens jeg sammen med de andre søde Aarhus bloggere fik fremvist nogle af dette års kommende nyheder fra My Sisters og resten af deres eksisterende Núnoo kollektion.

IMG_0163IMG_0173IMG_0188IMG_0175IMG_0190IMG_0161IMG_0164IMG_0200IMG_0204IMG_0181IMG_0195

Blandt nyhederne der lander på shoppen i den kommende uge, er der små fine punge med prikker og kattemotiv og en lyserød udgave af “Allimakka” tasken. Til august lander “Allimakka” tasken i vinrød og til oktober kommer der fine cross-over tasker i snake (som jeg desværre ikke fik foreviget).

Kh Lou

2 kommentarer

 • Emma

  Næh, hvor er kortholderen med katten på fin! 😍 Ved du mon, hvad prisen bliver? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Den er så sød 🙂 Det var vist 150,- mener jeg de sagde.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polka Dots ♥