Aros i fuldt flor

My best accessory

Med denne lille lækre sag ved min side, føler jeg til tider at jeg stråler 🙂

Der kan alt for tit komme for meget fokus på materielle goder her på bloggen. Jeg er ligesom så mange andre glad for pæne ting. Men det der får mig til at smile helt ind til benet og får mig til at glæde mig til en ny dag, nye oplevelser og udfordringer er blandt andet min dejlige lille baby – dertil kommer min store skønne pige og min dejlige mand. Ja ja pladder romantisk I know, men uden dem kan udsalg og nye kjoler være lige meget.. Min lille familie inspirerer mig og giver mig energi – ligeså meget som de små kan stjæle ens nattesøvn og give en trang til at få lagt kaffe i drop. Men i sidste ende er det dem jeg gerne vil gøre stolt med mine handlinger, fortælle om mine oplevelser og være smuk for.

Det var bare lige en lille søndagstanke herfra..

IMG_0371IMG_0362IMG_0260

Billederne er taget til og fra trilletur og den lækre sag på min arm er helt og aldeles hjemmeproduceret 🙂

Stay Gold.

Kh Lou

4 kommentarer

 • Lovely sentiment 🙂 Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, nu savner jeg jer endnu mere! Håber I får en hyggelig formiddag – ville så gerne have været med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Vi er flere med en svaghed for din dejlige families talent for at producere armcandy💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Åh ja – det fineste design i verden – intet kan måle sig med det <3 Hun er simpelthen så sød Lou!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aros i fuldt flor