25 % på alt hos Moodings | Gyldne ønsker til hjemmet

Mine guides til Aarhus med børn og et nyt cool site

Nu hvor der kun er to hele dage tilbage inden arbejdet kalder igen, vil jeg lige dele lidt guldkorn til mit Aarhus i børnehøjde. Derudover vil jeg også lige tippe Jer om en ny og virkelig sej hjemmeside. Så er du i lykkelige omstændigher eller er du allerede benådet med små poder og bosat i eller omkring Aarhus, så se med her.

IMG_9624-001

Vi er nemlig så heldige at vi her i Aarhus har fået et site til folk med små og store børn. Siden er allerede fyldt med masser af inspiration til aktiviteter med børn.  Kids Aarhus udgives af de samme folk, der står bag det succesfulde Smag Aarhus. De bringer alt hvad der er af nyheder på børnefronten om det så er en ny legepladser, forestillinger eller hvor man spiser den bedste brunch med børn. Jeg har allerede fået en del relevant info derfra. Vi har virkelig manglet sådan en side, hvor alt er samlet og der løbende kommer nyt.

Derudover har de stillet mig 10 spørgsmål, som I kan læse lige her.

Og så kan jeg jo lige passende linke til mine guides her på bloggen:

Shoppingguide til Aarhus | Kids Edition

En gylden barselsguide

Nu vil jeg hoppe i seng – Godnat derude!

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 % på alt hos Moodings | Gyldne ønsker til hjemmet