Blå på en regnvejrsdag

Minder på print

REKLAME / SPONSORERET

IMG_0063

Back in the days før digitalkameraet og mobiltelefoner med kamerafunktioner, var jeg ret god til at få fremkaldt papirsbilleder. Jeg har faktisk altid taget rigtig mange billeder i tidens løb. Lige siden jeg fik mit første kamera i forbindelse med en lejrtur i folkeskolen. Jo jo det var skam ret stort dengang 🙂

Men efter jeg gik over til digitalkamera gik det lidt i stå. Og det er jo egentlig lidt en skam. Og så er der de der billeder som betyder ekstra meget for en, tænk nu hvis de gik tabt fordi man ikke fik taget back-up. Jeg kan næsten ikke bære tanken! Nu er jeg så igen blevet bedre til at huske på at få lidt ud på papir engang imellem. Jeg har fået lavet større fremkaldelser til væggen og hyggelige fotobøger af bryllup og Agnes’ første år. Iøvrigt allesammen geniale gaveidéer til familien. For hvem elsker ikke at kunne sidde og bladre igennem billeder i et fysisk album eller se på sit yndlingsbillede hjemme i stuen, som altid kan få en til at smile 🙂

IMG_0051-001IMG_0060

 Hver gang jeg har fået fremkaldt billeder eller lavet fotobøger, har jeg brugt Onlinefotoservice . Derfor er det lidt sjovt, at jeg igennem dem her har fået mulighed for at afprøve en af deres muligheder indenfor plakater, fotolærreder og andre former for vægbilleder. Egentlig har jeg været lidt skeptisk hvad angår fototryk på lærred. Men det var sjovt nok det jeg endte med at vælge og må sige at jeg virkelig er blevet positivt overrasket over resultatet! Synes kvaliteten er i top og kunne godt lide at de rammer det ind for en ved tilkøb. Det giver det lige et ekstra fint finish med rammen. Der var såmænd også flere forskellige typer rammer, at vælge i mellem.

Motivet blev som I kan se min lille yndlings marcipangris Edith skudt af den dygtige Mia Mortensen Photography. Mine kære svigerforældre har et stort billede af Agnes og tænkte at de skulle have et af Edith. Så jeg satte mig ved computeren en aften efter at have valgt et billede og klikkede mig igennem hos Onlinefotoservice og det var rørende let at bestille. Havde egentligt tænkt mig at det skulle have været i plakatform eller på et af de mulige materialer (akrylglas mm.). Men jeg kunne ikke stå for muligheden for at få det rammet ind, som fik mig til at prøve et lærred. Slutresultatet er blevet så smukt (ikke kun pga. motivet 😉 ), at jeg faktisk ikke kan nænne at forære det væk i gave, hvilket jo var planen.

Skulle I få lyst til at lave et vægophæng af et af Jeres personlige billeder, kan I benytte Jer af nedenstående kode. Igen så er det en super fin gaveidé f.eks. til bedsteforældrene. Må vist have lavet et mere, nu hvor vi beholder dette 🙂

Rabatkode: GOLDENGHETTO

Få 200 kr i rabat ved køb af et vægbillede til minimum 500 kr (eks. porto). Gælder ved køb via Onlinefotoservice.dk. Koden gælder 1 gang per kunde og er gyldig til og med d.31.12.16.

IMG_0073IMG_0062IMG_0122

Kh Lou

Indlægget er lavet i samarbejde med Onlinefotoservice.dk

4 kommentarer

 • Stinne

  Virkelig et super sødt billede af Edith!
  Må jeg spørge hvor du har købt hårbåndet, som Edith har på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er altså en haps! Tak for i går til jer to <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Dejligt med en rabatkode der gælder så længe. Kender nogen som ville blive glade for sådan et billede under juletræet😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er billedet skønt – og ikke mindst med en virkelig fin kvalitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå på en regnvejrsdag