gyldne glimt

MAANII-liciuos

I januar da jeg besøgte CIFF  (Copenhagen International Fashion Fair) var jeg forbi min yndlings taskedesigner Naja Silfen fra MAANII. (I kan se mit indlæg derfra lige her)  – Jeg spottede den fluks – “bloggertasken” og blev forelsket lige på stedet. Ja den hedder faktisk “bloggertasken” og har fået sit navn fordi, der kan være et spejlreflekskamera i den. Ret fiks idé hvis i spørger mig 🙂 Og så er den tilmed virkelig lækker, med gode rumindelinger og smukt inderfor..

De af jer der følger med på min Instagram, har nok allerede set, at jeg har vist den et par gange. Den er nemlig flyttet ind i den gyldne ghetto for en måned siden og har hængt på mig lige siden. Den absolut skønneste sommerhilsen at få – TAK 🙂

IMG_0184IMG_0401IMG_0215

Og selvfølgelig også lige et “in action” billede med min nye kærlighed 🙂

(Tasken kommer til salg på Mysisters her til august og kommer til at koste 999kr – min har jeg været så heldig at få i gave)

Skriv en kommentar

 • Hej Lou

  Jeg skrev til dig for nogle uger siden vedr. et nyt koncept som vi pt. kører med fin succes og hvor vi dog ikke hørte fra dig. Vi vælger dog at kontakte dig ekstra ordinært i det vi mener at din blog kan noget særligt, så derfor vil vi gerne overveje at forære dig et ur væk mod at du skriver en artikel og laver nogle links ind til os, gerne via flere artikler.
  Da nogle af vores ure er meget dyre, så kan vi ikke bare give helt frit slag, men se om ikke du kan vælge dig et ur, hvis du har mod på det, så håber vi at du vil kunne finde noget som kan bruges til din næste stil.

  Lad mig høre om det har interesse og i givet fald hvilket ur du kunne bruge?

  Kontakt mig venligst for yderligere, hvis det har interesse.

  På forhånd tak

  Mvh
  Chris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du heldig Lou – og hvor er den sej, elsker at der er plads til kameraet!! 😀

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   MEGET! Og ja det er virkelig godt tænkt 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så PIVFIN, den taske! Meeen tænker nu stadig skønne tanker om den lille chokoladebrune sag, vi også så den dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Meget meget smuk 🙂 Hehe ja den havde du et ret godt øje til..

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gyldne glimt