gyldne glimt

MAANII | bag-alicious

Med fare for at i forelsker jer, så vil jeg lige dele mine billeder fra mit besøg hos MAANII på CIFF. Jeg er i forvejen stor fan af mærket og det blev kun forstærket ved at se AW14 kollektionen. Det resulterede faktisk i, at jeg tabte mit hjerte fuldstændig til en taske, som sjovt nok går under navnet “blogger-tasken”.  Den er nemlig designet til, at der bla kan være et kamera i – smart! Er efter at have kigget mine billeder igennem også brændt varm på shopperen på andet billede.. Can you blame me 🙂

MAANII’s simple rene linjer, men alligevel unikke udtryk er lige efter mit hoved og så er kvaliteten jo bare virkelig lækker. Jeg vil lade billederne tale for sig selv..

IMG_0939

De smukke og seje Silfen søstre – Naja som er kvinden og designeren bag MAANII, i min verden en sand tryllekunstner(inde) – Pia der sammen med Naja driver den fine webshop Mysisterscloset.dk og ellers står for marketing hos Adax

IMG_0912IMG_0894IMG_0907IMG_0897IMG_0901IMG_0890IMG_0911IMG_0920IMG_0928

Den famøse blogger-taske 🙂

IMG_0935IMG_0914IMG_0902

Har i nogen favoritter?

Skriv en kommentar

 • […] jeg forbi min yndlings taskedesigner Naja Silfen fra MAANII. (I kan se mit indlæg derfra lige her)  – Jeg spottede den fluks – “bloggertasken” og blev forelsket lige på stedet. Ja den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var jeg forbi min yndlings taskedesigner Naja Silfen fra MAANII. (I kan se mit indlæg derfra lige her)  – Jeg spottede den fluks – “bloggertasken” og blev forelsket lige på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er jo SÅ lækre alle sammen! Jeg er specielt vild med de brunlige clutches, den på det nederste billede (tror min computer ville have det rart i den!) og så kunne jeg vist også nemt tabe mit hjerte til blogger-tasken 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Jeg har også mest lyst til bare at sige “en af hver – tak” 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også en lækkert mærke og fin kollektion vi har i vente 🙂 Jeg er specielt vild med de grå/lyseblå pastelfarver som kommer frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Så enig!
   Uhh det er jeg bestemt også – har været så heldig at vinde en lyseblå shopper fra MAANII ovre hos Adelie. Så nu kan det godt blive forår 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke søstre!

  Min favorit er klart bloggertasken. 😉 Jeg mangler virkelig en taske til kameraet, og med en lidt større linse end normalt, er jeg nød til at have en større model som denne, end f.eks. den fra Black Lily. Lige nu er kameraet bare med i et stofnet uden nogen som helst former for beskyttelse. Det er virkelig dumt, I know.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Meget smukke søstre!

   Ja, den er jo helt uundværlig ikke 🙂 Jeg har i hvert fald skrevet den på listen over 2014-ønsker..

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gyldne glimt