Me and my boo | Bomuldsbryllup

Weekend i lavt gear

Ahh weekend og vupti var den væk. Dog har jeg virkelig nydt hvert et sekund af af den. Både lørdag og søndag har vi kørt i lavt gear og hygget, leget og krammet, mens vi har forsømt de huslige pligter. Men de løber heldigvis ikke nogen steder. Vasketøjsbunken er bare blevet lidt højere (livet med vaskekælder) og støvsugeren må svinges i morgen i stedet.

Begge dage har jeg været afsted på små ture med Agnes, som vi begge virkelig har nydt. Lørdag var vi på marked på Ingerslev og en tur i vores nye ladcykel (som jeg elsker) og i dag smuttede vi nogle timer på Aros. Det er så fantastisk at opleve kunst igennem hendes øjne og det fører til mange sjove samtaler.

img_0211img_0226img_0182img_0186

Lørdag hoppede jeg for første gang i mange uger i et par jeans. Af en eller anden grund har jeg levet i lange nederdele de sidste par måneder. Men nu hvor vejret er blevet koldere må der også lidt benklæder til engang imellem. Efteråret er så sandelig også trådt i karakter, så nu er der dømt lunt strik, te og tændte sterinlys. Jeg er altså lidt vild med denne smukke årstid.

Håber også I har haft en skøn weekend!

Kh Lou

image1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me and my boo | Bomuldsbryllup