Spar 20% hos Moodings

Livet som husejer!

Bum bum så gik der lige et halvt år som husejer. Havde I sagt til mig for et år siden at vi skulle rykke fra mit elskede Frederiksbjerg ud i et lille hus udenfor byen, havde jeg ikke troet på det. Men jeg er bare blevet så glad for at bo her i vores helt eget lille hus.

Og ja jeg vil jo frygtelig gerne dele vores lille gyldne hus med Jer, men vi er langt fra helt på plads og der skal nok også skiftes lidt møbler ud med tiden. Drømmer blandt andet om en ny sofa.. Men I skal da have lidt glimt derfra. Vi er jo faldet mere end godt til i de nye rammer og jeg kunne faktisk slet ikke tænke mig at komme tilbage til den efterhånden trange lejlighed. Jeg havde frygtet at jeg ville savne at have byen lige udenfor vinduet. Men med en hverdag, der alligevel får mig ind til midtbyen mangler jeg den ikke.

Det er jo ikke kun mig der er faldet godt til i huset. Resten af flokken er også yderst tilfredse med de nye rammer. Selvom vi ikke har særlig meget have,  har den været guld værd og pigerne elsker at de kan gå ud og lege når de har lyst.

Havde slet ikke tænkt over alle de små glæder der er ved at have hus. Der kommer selvfølgelig også lidt flere udgifter til og arbejde med sådan et hus. Men synes det er det hele værd. Glæder mig til at plante blomsterløg i jorden inden frosten kommer, så der kan gro smukke blomster til foråret. Jeg glæder mig til at pynte lidt ekstra op til jul og ikke mindst holde vores første jul i det lille gyldne hus.

Tak fordi I kiggede med,

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% hos Moodings