hello dolly

lidt nyt

IMG_4731.jpg1

Nu har jeg hørt og læst rigtig meget om BB-cremer, så nu måtte der en med hjem.. Og det endte selvfølgelig med en MAC – big surprise!

IMG_4729.jpg1Denne fine top er fra H&M trend og er lidt anderledes i forhold til hvad jeg ellers har hængende i skabet. Måske derfor den var så tiltalende 🙂 Glæder mig til at lufte den!

IMG_4712Jeg har længe gået og ledt efter en “gammeldags” dymo og endelig havde jeg heldet med mig. Fandt den i Børnenes Magasin her i Aarhus til 100 bananer. Haps! (Iøvrigt en fantastisk butik, der er værd at tjekke ud om man har børn elle ej..)

Skriv en kommentar

 • Jeg er enig med de andre – vil rigtig gerne høre din mening om den BB creme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre køb! Jeg har også set mig lidt lun på MAC’s BB cream.. Vil du ikke give en melding, hvad du synes om den? Det er jo en jungle! God søndag (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • What she said! Har overvejet Garniers, men der skulle være ret så meget parfume i, så den er blevet skrottet på forhånd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jeg giver en melding næste gang vi ses 🙂 Hvad i alverden skal der også parfume i sådan noget for.. Prøver også at styre langt udenom produkter med for meget “skidt” i. Sværger også til min mineral pudder fra Jane Iredale 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Det kan du tro jeg vil 🙂

   Tak i lige måde!

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hello dolly