Spot uniformen

Lidt godt fra Spot

Beklager den kiksede overskrift men kunne ikke lade være.. Jeg havde lige lidt flere billeder fra lørdagens besøg på min absolutte yndlings festival nemlig Spot. Det fungerer bare så godt, at festivallen har fået inddraget Godsbanen så meget. Med kun en dag på festival var programmet lidt komprimeret. Men jeg synes faktisk at jeg nåede en del og vigtigst af alt hænge ud med søde mennesker og nyde den gode stemning.

img_7920img_7922img_4852img_7876img_4853img_4876

Dagen startede i de hyggeligste rammer med brunch og bajere hos den seje Maria og derefter gik vi ud i solen og ned mod musikken. Vejret var jo helt perfekt og skønt at kunne sidde ude om aftenen på Godsbanens tag mellem koncerterne og nyde en øl og den gode udsigt.

Festivallens højdepunkt rent musikalsk var uden tvivl den super seje og dygtige Maximillian på blot 18 år. Han blæste mig total omkuld i den smukke symfoniske sal. Så jeg er taknemmelig for, at den søde Nicoline lige havde tippet mig om at han var en “must see”! Tjek ham ud her og ikke mindst hans cover af “Hey Now” her.

Jeg glæder mig allerede til næste års Spot festival, hvor jeg overvejer at snuppe lidt mere end blot en enkelt dag.

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spot uniformen