another grey day

Libero Touch | luksus i bleformat

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

SPONSORERET INDLÆG

Lige som vores store pige har smidt bleen, er der rykket en ny lille blemås ind her i ghettoen. Og meget passende har vi i denne tid fået lov til at teste de nye Libero Touch bleer. Der går immervæk en del bleer til, når de er så små. Havde helt glemt hvor mange bleskift, der er på et døgn..

 I vores tid som forældre har vi også gjort vores erfaringer med diverse ble-mærker og er som så mange andre endt ud med at købe en bestemt slags. Her i ghettoen har det været bleerne fra Rema 1000 vi har købt flest af. Vi har altid gået efter svanemærkede/astma og allergimærkede bleer og dem fra Rema 1000 passede til vores budget.

I halvanden måned har vi nu testet Libero Touch på vores lille nye tilkommer og jeg må ærligt tilstå, at de er i en liga for sig. De er smørbløde og føles som bomuld og det er dejligt at kunne tilbyde sin nyfødte den luksus. Derudover har de en super god pasform og sidder derfor helt perfekt og vi har (7-9-13) ikke haft nogen lækager indtil videre. Min mands kommentar til bleerne da jeg spurgte ham var – de gør hvad de skal, men han måtte også erkende, at de var dejlig bløde.

IMG_0289IMG_0306IMG_0285

En detalje jeg ikke lige havde opdaget til at starte med er, at den gule stribe på bleen faktisk er en vådindikator. Den skifter farve til blå, når bleen trænger til at blive skiftet. Ikke rigtig noget vi som sådan har haft behov for med Edith, da vi jo skifter hende ret ofte i forbindelse med amningerne. IMG_0296

Som overskriften siger så er Libero Touch luksus i bleformat og var vores budget til det, så skulle ghettoens mindste mås forkæles med dem til dagligt.

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Libero – holdninger og ord er mine egne.

1 kommentar

  • […] I denne tid hvor alle pengene går til julegaver og selve julefesten, så har jeg fået lov til at forkæle en heldig læser med lidt ekstra hverdagsluksus til de mindste. Nemlig et halvt års forbrug af Libero Touch bleer. For en børnefamilie er det jo en fantastisk julegave, da der går en del husholdningspenge til bleer. Hvis I ikke allerede kender bleerne, så kan I læse om vores erfaring med dem lige her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

another grey day