Det gyldne mandags miks | Blue monday

Lækre forårssko og en rabatkode til Jer

REKLAME

Hurra så blev det endelig rigtig forår i lille Danmark. Jeg har fejret det med at indvie lidt af forårsgarderoben, som er blevet udvidet med nye smukke og behagelige loafers fra Shoe The Bear, som jeg har modtaget i gave.

Danske Shoe the Bear har eksisteret i en del år nu og jeg husker dem da de startede, som et lokalt brand, der lavede sneaks, som blandt andet kunne købe hos Lynfabrikken her i Aarhus. Men de har virkelig vokset sig store og er kommet udover landets grænser. I dag laver de en masse lækkert og fashionabelt fodtøj til både mænd og kvinder.


440f2457-c3cb-4b46-914c-4a47a7294ee41ca3459f-802b-44c0-b12c-ed41051f4bda

Loafers | Bukser | T-shirt

Jeg har i mange år vægtet fornuftigt fodtøj ret højt og her scorer de også en del point hos mig. Deres filosofi er nemlig aldrig at gå på kompromis med komforten og kvaliteten. Jeg elsker allerede de smukke lysegrå loafers i ruskind med fine detaljer, som passer faktisk passer til både kjole, bukser og nederdel. Snyd Jer ikke selv for at se alle deres fine sko, hvor der er kælet for deltaljerne. Hvis I svinger forbi deres hjemmeside vil I se at der virkelig er skruet op for charmen med design og jeg er vild med de mange farver, der er at finde i kollektionen lige nu.

Og så har jeg fået lov til at dele en lille fin rabatkode med Jer, hvor I kan shoppe med 20% rabat med koden ROHDE20 på deres dk-site. Der er så mange lækre forårssko – så er I advaret! Jeg selv lurer lidt på disse smukke basser og de her fine og festlige pumps.

Rigtig god (forårs)fredag!

Tak fordi I kiggede med,

Kh Lou

2 kommentarer

 • Camilla

  Nu ved jeg godt at dit indlæg handler om skoene, men bliver simpelthen nødt til at spørge om hvor dine fine bukser er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Heheh helt i orden – elsker også de bukser 🙂 Har lige lagt et direkte link ind i indlægget.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gyldne mandags miks | Blue monday