Forårs favoritter

Klar til sommeren med Gomaye

Reklame for Gomaye

Foråret har allerede kastet en masse dejlige solskinsdage fra sig og det er en dejlig årstid vi går imøde. En årstid som altid giver mig lyst til at iføre mig en masse farver og print. Og lige netop det kan man med Gomaye. Navnet giver mig associationer til et eksotisk krydderi – men Gomaye er et nyere dansk brand, hvis mantra er “Effortless fashion for women” og laver skandinavisk mode blandet med internationale trends.

Det danske sommervejr kan jo både være køligt, men blæst og regn, men også som vi især mærkede sidste år, varm og solrig. Jeg vil nedenunder vise Jer fire forskellige styles fra Gomaye’s SS kollektion, der passer super fint til netop det danske vejr. Alle styles kan i mine øjne bruges til hverdag og fest, hvilket jeg også lige sætter lidt ord på undervejs.

Denne smukke og farverige skjortekjole, kan man virkelig kun blive i godt humør af. Jeg er vild med alle flæse-detaljerne på ryggen og på ærmerne, der giver den et ekstra feminint touch. Her har jeg brugt den sammen med et par seje sneaks til et mere afslappet look. Til sommerfesten kan der lige tilsættes et par fine højhælede sko for at skabe et mere sofistikeret og selvfølgeligt festligt look.

Flagrende let og luftig kjole i et smukt blomsterprint – den helt perfekte kjole til de lidt varme sommerdage, hvor tøjet gerne må sidde lidt løst. Endnu en style der kan bruges både til hverdag og fest alt efter valget af fodtøj.  Jeg ville også bruge den med en lækker  stik over til de kølige aftengåture, når vi er i sommerhus.

Denne smukke rosa peplum skjorte er min personlige favorit. Udover at farven er skøn og materialet er super blødt, er den en del af deres “GOMAYE PURE” kollektion, hvor alle styles er indfarvet med naturlige elementer som f.eks. planter og frugt. En metode der hedder “natural dyeing”. En langt mere miljøvenlig måde at indfarve tøj på, idet den minimerer forbruget af kemikalier og vand.

Gomaye har også tænkt mere klimavenligt ved fremstilling af et par andre styles i den almindelige SS kollektion, som er produceret i 100% genanvendt polyester.


Kjolen her har et super feminint snit og et fantastisk fint print perfekt til sommergarderobe. I min optik passer den til alle sommerdage og ikke mindst feriekufferten. Men se lige hvor skøn den også er med bare tæer i haven. Og senere når grillen bliver tændt skal der bare tilsættes en stor vamset strikcardigan.

Alle styles har et rigtig fint fit og er behagelige at have på, hviket jeg lægger stor vægt på når jeg køber tøj. Ligeledes er det nogle lækre og holdbare materialer, som har mange gode somre i sig. Priserne ligger fra 800-2000 dkr.

 

Tak fordi I kiggede med,

Kh Lou

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs favoritter