Sidste officielle barselsdag og et faderligt kunstknus

Keeping track of time

REKLAME | SPONSORERET

 IMG_0321

Det er efterhånden ved at være et par år siden, jeg gik med ur. Faktisk skal vi helt tilbage til, da jeg fløj som stewardesse, hvor det var en del af uniformsreglementet.  Men her det sidste års tid har jeg savnet, at have styr på tiden uden at skulle have fat i min mobil konstant.Længe har jeg været lun på de fine ure fra Daniel Wellington med deres helt klassiske look og smukke læderremme. De er så fine, at de efter min mening gør det ud for et smykke i sig selv. Jeg er ikke den store smykkepige (øver mig dog) og synes at et ur kan pifte ens outfit lidt op. Dog har jeg været i tvivl om jeg kunne bære det, da det ur jeg bedst kan lide, har en stor urskive og jeg har et smalt håndled. Det har så resulteret i at jeg nu har fået både det lille (26cm) og det store (36cm). Faktisk er jeg virkelig blevet glad for begge og ville ikke undvære nogen af dem.

Men any how så har et ur jo en reel funktion og som før nævnt, er jeg ked af at være så afhængig af min mobil. Og med små børn er tiden tit en vigtig faktor. Det er nemlig lidt som om, at tiden flyver ekstra hurtigt og nogle gange skal man nå en bus eller have styr på luren. Og der er det bare rart, at den distræte mor kan kigge på håndleddet for at tjekke tiden og ikke skulle lede efter sin mobil, som selvfølgelig er blevet væk for 117 gang indenfor de sidste 10 min.

IMG_0379IMG_0332IMG_0366

Mine favoritter er begge med mørk læderrem og rosa guld urskive – det lille “Classy York”  dog med en rem af krokodilleskind og Swarovski-sten. Det store hedder “Classic Bristol” og er nok det ur de fleste kender fra Daniel Wellington. Skulle man få lyst til at skifte looket lidt på sit ur kan man nemt skifte remmen ud. Overvejer selv om jeg skal tilkøbe en af de fine stofremme med lyserød stribe 🙂

Hvis nogen af Jer står og skal have nyt ur og overvejer et fra Daniel Wellington, skal I da lige have en lille rabatkode i baghånden. Skriver I GOLDENGHETTO ved check out får I 15% på Jeres ordre og koden virker frem til 30/4 🙂

IMG_0330IMG_0317

Kh Lou

Indlægget er lavet i samarbejde med Daniel Wellington

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste officielle barselsdag og et faderligt kunstknus