en lille frøken rejste..

julegaven til ham

julegaven til hamjulegaven til ham1

Rayban Solbriller || Rygsæk fra Daniel Silfen ||  Fred Perry Polo || “Julegave klassikeren” strømper || Sweater fra Weekday || Strikket Tørklæde || iPad Cover fra Daniel Silfen || Lou Tee fra Weekday (mega sejt navn) || Kortholder fra Daniel Silfen ” || Wes Lang Bog || Cheap Monday Boxers

Nu er den søde juletid snart over os og jeg er allerede begyndt, at kigge på julegaver til mine kære. Min bedre halvdel har aldrig været god til det med at skrive ønskesedler, men så er det godt, at man selv kan finde på en masse fine sager. Så her får I mit bud på, hvad jeg kunne finde på at give min kære mand i år 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en lille frøken rejste..