Yndlings kjolen til halv pris og nu yderligere 20%

Jesperhus Rocks!

REKLAME/INVITERET

I starten af Juni var vi inviteret op til Jesperhus feriepark til en hyggelig weekend i en af deres Hugo hytter. Ingen af os havde før besøgt parken, så vi var meget spændte på hvad der ventede os. Dog kendte pigerne allerede til parken, Hugo og co. igennem nogle youtube videoer, som de har set en del inden vi fik invitationen. Det blev en uforglemmelig weekend, som jeg her vil vise Jer i billeder og ord.

Da vi ankom til parken blev vi taget godt imod af Ida, som optræder i de føromtalte videoer. Så genkendelses-glæden var stor hos pigerne. Især Edith. Vi blev indlogeret i vores hytte, som til pigernes store glæde var koblet sammen med en lille legeplads og et klatrenet, så man kan klatre ind i hytten direkte fra klatrenettet.


Vi brugte vores første dag i Jesperhus på at udforske deres fantastiske vandland og sluttede af med at besøge restauranten ved campingpladsen. Personalet på restauranten var fantastiske og virkelig i børnehøjde.

Lørdag startede med piratskole hvor pigerne blev budt velkommen af piraten “Romkugle” (som vi også kendte fra Jesperhus’ Youtube kanal). Han skulle lære dem og de andre fremmødte børn at være pirater med al hvad der hører til. Det hele sluttede af med en skattejagt.

Efter piratskolen gik turen tilbage til hytten til en bid brød og kaffe til de voksne. Midt i det hele fik vi sørme besøg af Hugo himself. Lykken ville ingen ende tage for Agnes og de fik sig en god snak og en hel del grin.

Lørdag var også dagen hvor vi indtog parken, der blev prøvet forlystelser og kigget på den fine park. Men bedst af alt var Hugo Showet som begge piger var helt opslugte af. Normalt sidder de ikke stille særlig lang tid af gangen, men det var ikke noget problem under showet. Som selvfølgelig sluttede af med “Bedste Venner” sangen. I dag bliver den stadig sunget næsten dagligt med fakter og det hele. Så man må sige den har sat sine spor. Efter showet var der kram og autografer i de små hæfter, man kan få ved indgangen.

Lørdag sluttede vi af med piratshow og middag på piratkroen. Desværre har jeg ikke så mange billeder derfra. Agnes var blevet træt og lidt overvældet over de mange ting hun havde oplevet. Så hun måtte trække stikket og tilbage til hytten. Edith og jeg blev og så showet og det var virkelig en fest.

Søndagen startede i Badeland og for Agnes var det en drøm der gik i opfyldelse, da hun skulle prøve havfruesvømning – jep det er en ret stor ting, når man er 6 år og ELSKER havfruer. Så hun fik finne på ryggen og hale på benene. Sammen med en anden lille havfrue blev hun instrueret i at svømme rundt og det blev til en hel del leg og plasken rundt. Det var en fornøjelse at se hende i vandet og der blev rykket en del grænser.

Efter en tur i vandet blev det tid til Morgengymnastik med Zik, Zak og Ediths store idol Ida. Faktisk blev den morgengymnastik filmet og kan ses lige her. Behøver vist ikke at sige at pigerne har set den maaaaange gange siden. Synes det hele i Jesperhus er sat ret fint op med genkendelsen af figurerne og sangene.

Inden turen gik hjem blev det lige til et smut forbi parken igen, hvor vi lige skulle se de mange fine dyr og give Hugo en sidste high-five.

Vi har allerede lovet pigerne, at vi skal opleve Jesperhus igen og kan kun give stedet vores varmeste anbefaling. Indtil da kører Jesperhus’ youtube kanal videre på repeat og der bliver skrålet med på “Bedste venner” sangen.

En stor tak til Jesperhus for at invitere os op i deres fantastiske univers og tak til alle de fantastiske ansatte, der var med til at gøre vores weekend uforglemmelig!

Tak fordi I kiggede med, 

Kh Lou

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings kjolen til halv pris og nu yderligere 20%