b-day coming up

jagten på den perfekte dagcreme..

Som overskriften afslører, leder jeg efter den helt rigtige dagcreme. Når det kommer til hud- og hårprodukter er jeg virkelig fan af produkter, der bare virker og endnu bedre kan udføre små mirakler. Efter megen omtale (måske hype?) har jeg nu købt den franske apotekscreme Embryolisse. Jeg er spændt på, om det er den jeg har ledt efter.

Nogen af jer der har prøvet den?

IMG_8242

Skriv en kommentar

 • Den levede desværre slet ikke op til mine forventninger, og jeg endte med ikke engang at bruge den op.
  Efter lang tids søgen er jeg faktisk endt med at bruge Rema1000 dagcreme som både har svanemærket, astma- og allergiforbundets mærke og er økologisk certificeret. Den er virkelig god og koster 40 kr…

  Jeg håber din jagt ender godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvis du gerne vil have et godt produkt uden parfume, vil jeg anbefale dig disse to produkter fra La Roche-Posay, som du kan købe på apoteket. Jeg bestiller dog fra apo-rot.de, som du også nævner, hvor der er gode besparelser at hente:
  http://www.laroche-posay.dk/products-treatments/Toleriane/Toleriane-p4705.aspx
  http://www.laroche-posay.dk/products-treatments/Toleriane/Toleriane-Riche-p4703.aspx (denne bruger jeg mest om vinteren, hvor min hud har brug for ekstra fugt).
  Jeg har brugt cremerne de sidste fem år og har endnu ikke fundet noget bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Villumsen

  Jeg har erstattet mine dagcremer og natcremer med denne http://shop.cosmos-co.eu/barbary-fig-kaktus-olie-10-ml-p-3
  Den olie er virkelig fantastisk, den gør huden helt blød og opstrammet. For mig er det slut med alle de der cremer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Den er rigtig god. Den lever måske ikke op den den vilde hype, men det er jo ligesom ikke cremens skyld.
  Synes mere man skal kigge på hvad man får for 199,- og ifht. dette, synes jeg virkelig den er det hele værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh jeg har okay nemt ved renseprodukter, men har altså aldrig undet den perfekte creme… Må man høre hvad din hudtype mon er?
  Og har du andre skønhedsprodukter du kan anbefale?? Lige nu er det helt mærkeligt pga. amningen endnu.. puha, ikke en favoritting ved det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger faktisk Embryolisse lige nu, og har også brugt den mange gange før. Jeg synes ikke den er fantastisk, men bare fin nok 🙂 Min all time favorit er dog A-derma Exomega! Det er altid den jeg vender tilbage til, og den giver babyblød og ensartet hud. Den kan købes på Apoteket og er fri for alle de usunde kemikalier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ej hvor sjovt jeg har faktisk brugt min kærestes A-derma Exomega den sidste uges tid pga min røde (forkølelsesnæse). Den har gjort det forbløffende godt, så måske den bare skal blive på min hylde 🙂 Den kan iøvrigt købes billigt på Apo-rot (tysk apotek).

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes den er god! Trænger hurtigt ind, giver blød blød blød hud og fedter ikke. Nej, den lever ikke op til hypen som mirakelcreme, men jeg synes nu den er et udmærket supplement til mine andre produkter (Primært fra Tammy Fender og Oskia).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Bare den fugter gør den for mig et ok godt job. Havde heller ikke forventet mirakler – er altid ret skeptisk når det kommer til nye produkter på badeværelseshylden! Tak for feedback 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg har også luret på denne creme. Avene laver gode produkter, synes jeg. Ellers er jeg glad for en ansigtsolie fra Zinobel – den er FANTASTISK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ohh Zinobel kender jeg vist ikke – den må jeg lige kigge på. Er nemlig ret glad for olier 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For mig ever den op til hypen. Jeg har normal/kombineret hud – jeg ved ikke, om den fungerer til tør hud?
  For mig fugter Embryolisse fantastisk, fedter ikke, er perfekt som underlag til makeup og giver mig færre urenheder end andre cremer. Jeg holdt en pause fra Embryolisse og prøvede nogle andre apotekermærker, men ingen gjorde det lige så godt til prisen. Det er en fryd at bruge den igen.
  Min kæreste er også glad for den, men hans sarte, tørre, afskallede hud kunne lidt bedre lide Adermas nye ansigtscreme Hydralba legere, som jeg havde købt til mig selv. Den fungerede ikke så godt til mig, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tusind tak for feedback Asha 🙂 Jeg har også normal/kombineret hud, så er spændt på hvordan den tager sig ud.

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke selv prøvet den, men overvejet det mange gange. Du må endelig skrive, hvad du synes om den!
  Jeg er selv lige skiftet til en creme fra Body Shop, som indtil videre er rigtig god til min sarte hud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Yes skal nok melde tilbage hvis den ender i min hall of fame af plejeprodukter, der indtil videre bla består af:
   Dermalogica Microfoliant, Moroccan Oil, Jane Iredale Pure Pressed Mineral pudder, MACs BB creme mfl.

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja den Moroccan Oil må jeg også snart få prøvet af. Har simpelthen hørt så uendeligt meget godt om den…. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  Jeg har den selv, men enig med tidligere kommentar – lever ikke op til hypen. Den er god, men ikke fantastisk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hmm ok – men nu skulle den i hvert fald prøves 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også prøvet den, synes den var lækker, men mener jeg valgte den fra pga parfume… Lige nu bruger jeg REN og konsistensen er lækker, men er ikke helt overbevist.. God jagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jeg var også lidt betænkelig ved lugten, men tænkte at nu skulle den prøves. Jeg går normalt en stor bue udenom parfumerede cremer. Jeg har også prøvet en hel del af RENs produkter over en længere periode. Men synes ikke det gjorde så meget for mig..
   Tak for feedback 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Jeg har prøvet den og den var lækker, men levede ikke helt op til hypen (imo). Måske mest fordi man jo forventer mirakler, med al den omtale 🙂
  Jeg har lige købt en fra Avene, som indtil videre er et hit – miraklerne venter jeg stadig på men til gengæld har den indbygget SPF20 og jeg har længe ledt efter en creme der både fugter uden at fedte og som indeholder solfaktor uden at gøre mig hvid i ansigtet. So far so good 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja det er jo ikke altid at hypen holder 🙂
   Jeg er stor fan af dagcremer med indbygget solfaktor, så den noterer jeg mig lige!

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Åh ja, den evige jagt! Jeg har fundet ny favorit Rudolph care og kan varmt anbefale den såfremt du ikke kommer til at elske den franske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Rudolph Care er endnu en af de hypede, som jeg også har overvejet.. Så tak for tippet Ina 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv på jagt efter den perfekte dagcreme. Jeg har endnu ikke fundet en der er rigtig god til min hud. Men jeg har lige købt produkter fra franske Avéne. Jeg håber de virker. Men du må meget gerne skrive, om den her creme, når du har prøvet den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja en god creme kan være mange ting, da vi alle har forskellige hudtyper osv. Så det med at afprøve på egen hud er nok vejen frem 🙂 Hvis cremen imponerer skal jeg nok melde tilbage..

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

b-day coming up