Klar til sommeren med Gomaye

I surrender to sneaks

Efter meget lang tids tilløb har jeg endelig købt mig et par sneaks. Sagen er bare den at jeg er blevet så glad for dem at jeg nu ønsker jeg mig bare endnu et par. Har seriøst ikke gået i andet siden jeg købte dem. Og troede i første omgang slet ikke det var noget for mig. Men det fungerer bare med de sneaks til både nederdele, kjoler og bukser, så jeg overgiver mig hermed til de smarte og ungdommelige sneaks.

Der har været en del forespørgsler på Instagram på netop de sneaks, så derfor får I her en masse virkelig fine sneaks.

Adidas Yung | Adidas Falcon og HER og HER| Adidas Falcon | Adidas Falcon

Nike M2K | Adidas Falcon | Puma x Barbie |  Reebok Aztrek

Tak fordi I kiggede med 

Kh. Lou

1 kommentar

  • Sikke nogle mega flotte valg; tre af dem, har jeg faktisk også i kikkerten pt., og resten er pgså loge mig 😍💪🏻.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til sommeren med Gomaye