Hindbærstykker med kokos

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Søndage bringer altid lidt ekstra tid med sig i køkkenet og som regel ender det ud i bagværk. Hvilket det også gjorde i dag, hvor jeg lavede mine hindbærstykker. En opskrift, som har fulgt mig i 14 år, som jeg har modereret fra en amerikansk kagebog. Kagerne har altid vakt glæde og opskriften er blevet efterspurgt et par gange.  Så nu deler jeg den, da bare lige her 🙂

IMG_0269IMG_0283

Ingredienser:

125 gram smør

1  3/4 dl sukker

2 æg delte

3  3/4 dl mel 

1  1/2 tsk bagepulver

3 spsk hindbærmarmelade

1  1/4 dl sukker

1  1/4 dl kokosmel

How to:

Pisk sukker og smør indtil blandingen er let og luftig. Det kan være en god idé at have smøret stående en times tid udenfor køleskabet inden, så er det nemmere at arbejde med. Tilsæt æggeblommerne og bland godt. Derefter blandes mel og bagepulver i – har man ikke arbejdet så meget med mørdej før, så kan det være en smuldret affære. Tryk dejen ned i en smurt form eller et fad med bagepapir og smør marmeladen ovenpå i et jævnt lag. Pisk æggehviderne til de er næsten stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt indtil massen er stiv. Vend kokosmelen forsigtigt i  med en dejskaber og fordel til sidst massen ovenpå marmeladen.

Bages v. 180 grader i 45 min og så er der kage 🙂 

IMG_0276

(De holder sig fint friske i en kagedåse i et par dage – hvis man ikke spiser dem alle på en gang 🙂

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Konkurrencer på bloggen: 

Vind VIP billetter til Finders Keepers her

Vind lækkert mor/dattersæt fra MarMar Copenhagen her

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind | lækkert mor-dattersæt fra MarMar Copenhagens nye kollektion