Gyldne glimt fra min københavnertur til CIFF Kids

Hello flamingo friends | Part 2

REKLAME i form af affiliate links

Andet og sidste outfit fra min tur til København kommer her. Den pink plissérede nederdel er min favorit beklædningsdel lige for tiden. Kan virkelig godt lide at der er knald på farverne (hvis I skulle være i tvivl). Og så er jeg bare glad for nederdele og kan jeg slippe afsted med det går jeg i nederdel 5 ud af ugens 7 dage. Den grå strik er en ny favorit som jeg så på den smukke Marianne og måtte derefter selv have fingre i den.. Den grå farve er i hvert fald fin til at nedtone den pink lidt. Faktisk findes strikken også i sort og føler mig også lidt fristet, men så igen har jeg ikke lyst til at købe så meget sort tøj her til forårssæsonen. Men nu må vi se om jeg kan holde mig i skindet!

img_0270img_0277img_0281img_0280

Grå strik med flæsekrave (fåes også i en sort version)| Pink plisséret Nederdel / lign. nederdel i Satin version | Skoene er fra Angulus og to år gamle – find lign skomodel her i sort lak og her i hvid lak (Begge på tilbud lige nu)| Tasken er fra Núnoo

 Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne glimt fra min københavnertur til CIFF Kids