yoga night

hello colours | mine favoritter

Så kom POMPdeLUX‘s fine SS15 kollektion “Hello Colours” tilsalg på deres webshop og selvfølgelig også hos deres shopping advisors. Der er allerede styles, der er udsolgt i enkelte størrelser, hvilket bekræfter min opfattelse af, hvor fint og funktionelt deres tøj er 🙂

Efter jeg udgav dette indlæg, var jeg så heldig, at have “hands on” på hele kollektionen. Det er nu engang bare bedst at have tøjet mellem mellem fingrene. Jeg har gennem de sidste par sæsoner været stor fan af POMPdeLUX’s tunika’er, som har den sødeste pasform især sammen med deres shorts. Denne sæson er selvfølgelig ikke nogen undtagelse og har forelsket mig i de sorbetfarvede gule og rosa af slagsen.

Her nedenfor viser jeg mine favoritter til den lille frøken 🙂

De fine og tøsede styles:

IMG_0405IMG_0410

De sporty og komfortable styles:

IMG_0419IMG_0386

Der findes også matchende sweatpants og nederdel til den fine blomstrede sweatshirt. Jeg er virkelig en sucker for “sweat-sæt” både til mig selv og den lille frøken!

De ekstra fine hverdagsstyles:

IMG_0415IMG_0425

Et andet sæt som også er et af mine absolutte favoritter er det søde rosafarvede sæt nedenfor. Desværre er det allerede udsolgt i den lille frøkens størrelse, men til vores held findes det også i blåt og gråt 🙂

2015

Dette indlæg er lavet i samarbejde med POMPdeLUX – ord og holddninger mine egne.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

yoga night