Hello flamingo friends | Part 1

Gyldne glimt fra min københavnertur til CIFF Kids

Sidste uge gæstede jeg København med det formål at besøge CIFF Kids (Copenhagen International Fashion Fair Kids) messen i Forum. Det blev til to skønne dage med masser af lækre indtryk, gensyn med søde blog/ig-kollegaer, brands og nye ansigter. Jeg elsker at besøge messen og har været med hvert halve år (pånær en gang pga. stor gravid mave) siden 2013. Det er en fornøjelse at gå lidt dybere ind i de forskellige kollektioner og snakke med de kreative ildsjæle bag de forskellige mærker. Messen består hovedsageligt af tøj, men interiørdelen vokser fra gang til gang. Som i kan høre er der masser at kigge på og skørt nok synes jeg heller aldrig at jeg har tid nok, når jeg besøger messen. Jeg er også et værre snakke-øre, så bruger også meget af min tid med at socialisere. Mange af indtrykene blev fanget på kamera og forelskelser gemt i hjertet. I får her en smule glimt derfra – resten af billederne vil jeg gemme til kollektionerne bliver aktuelle om et halvt år. Nu skal vi jo først til at nyde godt af alle de smukke sommerkollektioner, der så småt er ved at lande rundt i butikkerne.

img_0163img_0155

Jeg forelsker mig altid i noget legetøj hos Play For Life standen og denne gang var det denne gæve lille fyr, der stjal mit hjerte. Det er simpelthen et kramme-vortesvin, som hedder Walter – total elskelig synes I ikke?

img_0104img_0142img_0135

Kage-tapas (elsker det koncept) og fremvisning af en smuk, skør og cool kollektion hos Knast by Krutter og Krutter af den dygtige Birgitta Sonn. Jeg er stor fan af mærkerne og elsker at det er lokalt (læs Aarhusiansk).

img_0290img_0099img_0088img_0067img_0041

Ikke en CIFF kids messe uden et længere besøg hos Wheat – siden før Agnes blev født har jeg været stor tilhænger af mærket. Vi var sågar så heldige at vores besøg lige passede med at de havde besøg af en sej Disney tegner, der var så sød at lave en signeret tegning til børnene. Wheat har nemlig som før omtalt her på bloggen lavet et samarbejde med Disney, hvor Wheat fortolker de kendte Disney-figurer på smukkeste vis. Så denne gang havde de lavet en hel stand bare til Disney delen. Og jeg siger Jer at det er alle små pigers drøm det tøj. Jeg ved at Agnes vil falde i svime over den fine “Klokkeblomst” kjole. Hovedkollektionen havde virkelig også mange lækkerier og nyheder – faldt især for den populære termojakke med hesteprint. Den bliver vi vist også nødt til at købe til efteråret!

img_0221img_0218

På interiørfronten havde Nofred de fineste dukkehuse med og den sejeste søskende bænk. Mine piger ville i hvert fald elske begge dele. Et andet mærke der gjorde indtryk, men jeg desværre ikke har billeder af er Septembers som jeg er overbevist om at vi nok skal høre/se mere fra i løbet af 2017.


img_0211img_0209

Soft Gallery kan i år fejre 10 års jubilæum og derfor havde de lavet den sejeste kunstinstallation på messen. I installationen kunne man opleve mange af de smukke kunstprint og originaltegninger de har brugt igennem tiden og ikke mindst ikoniske styles.

img_0242img_0255

Jeg elskede Christina Rohdes stand med tilpas mange lyserøde og pink elementer og jeg er vild med den AW17 kollektionen “Couch Patato”, der venter os til efteråret.

img_0239-001

Sød lille alfeven spottet hos fine Fabelab.

img_0317img_0233

Sofie Børsting in action i trendområdet.

img_0002img_0213img_0222

Seje islandske Iglo+Indi som havde lavet deres kollektion med inspiration fra designeren Helga Olafsdottir ungdomsscene på Island i 90’erne hvor man hørte Sugar Cubes (Bjørk) og grunge rock. Jeg faldt især for sweatshirten på billedet og har ladet mig fortælle, at den også kommer i voksenstr. til efteråret – yay!

img_0308

Et helt nyt brand, som jeg allerede glæder mig meget til at se mere er Hector+Havana. De laver det fineste tøj til de mindste i kashmir og liberty og har det smukkeste udtryk. Deres første kollektion kommer i handlen i løbet af 2017. Hop over og følg deres fine univers på Instagram.

img_0286

Min partner in crime Marina som endnu engang var min rejse- og messemakker foran den fine fotovæg på vores sidste dag på messen.

Glæder mig allerede til næste messetur om et halvt år!

Kh Lou

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello flamingo friends | Part 1