hej barsel!

gyldne glimt fra barselsboblen

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Tiden flyver afsted og jeg har allerede været på barsel i to uger. Min to-do liste er stadig lang og jeg har selvfølgelig gjort plads til afslapning og hygge i programmet. Så indtil videre er tiden gået med hyggelige kaffeaftaler, flere besøg på Ingerslevs grøntmarked, netflix-serier (et must) og kage. Men vi er også i gang med en større oprydning og omrokering her i lejligheden, for at gøre plads til en ekstra lille beboer. Så der er nok at se til..

IMG_0280IMG_0166IMG_0274IMG_0277IMG_0171IMG_0286IMG_0288IMG_0324

Det sidste billede er (igen) taget af min lille husfotograf Agnes, der tit spørger om hun lige må tage et billede af mig. Her spurgte hun på vej ned i opgangen om hun måtte tage billeder af maven – why not 🙂  Så det kan I da lige få her uden hoved, men maven er i fokus 😉

God weekend!

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

4 kommentarer

 • Ida

  Det lyder helt fantastisk Lou – Og hvor er maven fin! 🙂
  Jeg håber sådan det bliver min tur til foråret – Jeg er pt sygemeldt fra både job og studie med den ondeste graviditetskvalme, og jeg er liiidt nervøs for, om det overhovedet hører op inden ankomst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Tak 🙂
   Jeg led også rigtig meget af graviditetskvalme i hele første trimester – faktisk i begge mine graviditeter. Så krydser fingre for at du også slipper af med kvalmen!

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Pæn kjole – pæn mave!
  Hvor er kjolen fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Tak 🙂
   Den er fra H&M Divided – købte den i starten af min graviditet..

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hej barsel!