Aarhus Tip | JEWLSCPH Lagersalg

Gyldne glimt

Så skal jeg da lige love for at hverdagen sådan rigtigt trådte i karakter. Lidt sjovt at tænke på, at det i dag er præcis et år siden jeg gik på barsel. Hvor blev tiden af? Nå men I skal da lige have et lille livstegn her på bloggen med lidt gyldne glimt fra hverdagen og weekendernes små gyldne stunder.

IMG_0034IMG_0032IMG_0037

Agnes og jeg tog på en lille tøsetur på cykel i går eftermiddags, hvor vi besøgte Frederiksbjergs nye fine skole og legepladsen. Her kan man altså bruge mange timer med at gå på opdagelse, lege og hænge ud. Min lille side-kick mente også lige at jeg skulle foreviges. Ganske ok resultatet eftersom hun kun knipsede det ene, så ser vi lige bort fra at det er lidt skævt.

IMG_0009-001IMG_0012IMG_0004

I tirsdags fik jeg pludselig en del timer helt for mig selv og derfor uden planer. Jeg gjorde det jeg havde aller mest lyst til – drak kaffe i de skønneste rammer og helt for mig selv. Besøgte min yndlings kaffebar af dem alle nemlig Kjærs Kaffebar og sank ned i sofaen med en bolle og en stor kop kaffe. Sad der i næsten 45 min. og det var ren terapi for sjælen. Nu har jeg også kigget så meget på de fine hestebilleder i caféen, at jeg bliver nødt til at eje et af dem.

IMG_0029IMG_0026

Andre end mig der er fan af sommer i september? Jeg synes det er så skønt med lidt al den blå himmel over byen, håber det varer ved lidt endnu.

Fortsat god søndag derude!

Kh Lou

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus Tip | JEWLSCPH Lagersalg