om at have is i maven | børnehavestart

gyldne glimt

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

 I dag havde jeg lige pludselig 3 hele timer for mig selv nede i byen pga. den lille frøkens indkøring i Børnehaven. Meget uvant med al den “migtid”,  men solen skinnede og jeg tog mig god tid til at ose, prøve sko og ikke mindst drikke god og lækker kaffe hos Great Coffee. Jeg har længe gerne ville prøve deres blåbær-iskaffe og den er hermed mere end godkendt 🙂

IMG_0202IMG_0206IMG_0204IMG_0207

Fin og finurlig toiletdør hos Great Coffee

IMG_0075IMG_0079

Endnu engang har jeg besøgt Kähler Villa Dining – denne gang i arbejdsøjemed for at se på nyhederne fra Kähler Design. Maden var igen helt i top, atmosfæren er hyggelig og så får man helt lyst til at købe det smukke Hammershøi stel maden bliver serveret på 🙂

IMG_0213

I over et halvt år har jeg været på udkig efter den fine grøn/hvid stribede Mads Nørgaard bluse, da jeg mener den må være et perfekt match med rød læbestift. Endelig lykkedes det mig at opstøve en – hurra! Det skulle selvfølgelig fejres med lækre flødeboller fra Magasin, som jeg er blevet ret forfalden til 🙂

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

2 kommentarer

 • Blåbær iskaffe lyder nu heller ikke helt dårligt 🙂 Og fine billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Nej den var virkelig også lækker 🙂 Hvis du er I Aarhus er Great Coffee virkelig et besøg værd!

   Mange tak 😉

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

om at have is i maven | børnehavestart