sweat sæt

gyldne glimt

IMG_0720

Gåtur i kvarteret med sol og fine tegninger rundt om byggepladsen ved Skt Anna Gade..

IMG_0688IMG_0686

Eftermiddage på Vesterlauget med deres hønsekødsmad og en ginger ale – what’s not to like!?

IMG_0673

Et lille stemningsbillede fra vores bette køkken. Det er trangt, men vi har alligevel lige plads til at man kan nyde en kop kaffe eller snack i børnehøjde.

IMG_0723

Den lille frøken er kommet i den alder, hvor det er særdeles farligt at bevæge sig ind i H&M. Hun elsker nemlig alt hvad der hedder smykker og hovedbeklædning – så resultatet af vores sidste besøg i H&M (efter strømper vel at mærke) blev Minnie ører og et “Hell No Kitty” armbånd.. Hvad skal det ikke ende med når hun bliver større!

IMG_0698

Morgenkaffe på Street Coffee i Jægergårdsgade med skønne toner på vinyl i baggrunden. Altid en skøn måde at starte dagen 🙂

Skriv en kommentar

 • Skønne billeder! Er billede nr. 2 også fra Vesterlauget? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er så vildt, Skt. Anna Gade skole bare er væk. Som i jævnet med jorden. Det værste er, at vi om 10 år ikke kan huske, hvordan det så ud. Nogle gange får jeg lyst til at forevige hele Aarhus på billeder, så jeg kan huske, hvordan byen var engang – selvom de fleste nye tiltag og bygninger er fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Ja det er underligt at det er helt væk og træet med de mange sko.. Jeg har vist billeder af træet både gamle og nyere. Det er altid sjovt at have lidt Aarhus-billeder at kunne se tilbage på. Man kan slet heller ikke forestille sig Aarhus uden regnbuen eller Aros for den sags skyld. Man glemmer alt for hurtigt.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sweat sæt