Ønsker til en 1-års fødselsdag

Golden Ghetto Greatest | Picture perfect

I tog jo ret godt imod min nye serie indlæg, som jeg startede med dette indlæg. Så her får i nummer to i rækken, hvor jeg viser nogle af mine yndlings billeder taget igennem bloggens levetid. Og ja de spænder bredt og der er ikke nogen rød tråd, men for mig er de betydningsfulde og vækker gode minder.

2010

IMG_1720

Året hvor jeg sammen med min søster og et par gode venner drog til Prag for at fejre min fødselsdag. Billedet af de to damer er taget i det lidt dyrere shoppingkvarter med butikker som Gucci og Prada. Det var et one-shot billede taget lidt papparazzi-agtig. Men elsker alt ved det og jeg selv vandrede rundt med giga tømmermænd efter et brag af en fødselsdagsfering.

2011

IMG_3249

Min elskede lille (som nu er en del større) Nevø, der lige havde lært at sige “Måtter” (moster).  Billedet er skudt ret spontant i min søsters bryggers den oktoberdag, jeg skulle møde min niece for første gang. Virkelig mange fine minder forbundet med dette billede. Og hvem kan også lige stå for de øjne?

2012

IMG_8664

Lille Agnes blot en uge gammel hilser på sin onkel Rasmus.

2013

IMG_5388

Agnes møder Boy på sit første Aros besøg. Den dag i dag elsker hun det museum og da hun fyldte 4 år i sommers, var hendes ønske for dagen en tur på Aros. Det er da smukt.

2014

IMG_0210

NorthSide festival i et smukt øjeblik lige inden Franz Ferdinand.

2015

IMG_0446

Et fint glimt fra vores sidste ferie som lille familie på 3. Agnes i en lille hyggestund ved vandet i Hamborg.

2016

IMG_0260

På økologisk bondegårdsbesøg – det her billede af Agnes der fræser rundt på en legetøjstraktor er mig bare noget af det fineste og hun havde naturligvis en fest.

Rigtig god fredag derude!

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til en 1-års fødselsdag