Keramik kærlighed

Golden days ahead

Juhuu så blev det endelig rigtig forår her i smilets by! Nu er vinterjakken og handskerne endelig blevet pakket væk og sommergarderoben rykket frem i skabet. Jeg glæder mig til at nyde is i solen sammen med pigerne og bare være mere udenfor.

Men faktisk har jeg en del jeg går og glæder mig til lige for tiden. Denne weekend er der nemlig Spot Festival i Aarhus og manden og jeg har købt en lørdagsbillet og så skal der høres ny musik og drikkes lidt kolde øl (og gerne i solskin). Spot Festival er min yndlings festival og har været det siden jeg besøgte den første gang helt tilbage i 2003. Jeg kan godt lide at det hele foregår i midtbyen og man bare kan “shufle” rundt mellem alle de spændende koncerter, som man har lyst.

img_0446img_0401img_0590

Udover Spot skal jeg på fornem weekend i Aalborg i næste uge – mere kan jeg egentligt ikke sige, da jeg ikke ved mere før jeg får programmet. Det er en bloggerweekend hvor vi skal have udvidet vores kendskab til byen. Så det skal nok blive spændende!

Og så har vi lige fået vores sommerferie helt på plads (yehee) og så er det bare som om sommeren også kommer lidt tættere på. Vi snupper endnu en tur i sommerhus i skønne Rørvig på tredje år og så har vi lige booket den hyggeligste lejlighed i Hamborg i det hyggelige Karolinen Viertel. Sidst vi var i Hamborg var jeg gravid med Edith og Agnes var 3 år med tykke buttede kinder. Billederne i indlægget her er også allesammen fra den tur. Glæder mig til lækker mad, masser af leg i Planten und Blomen parken (som vi skal bo tæt ved) og spændende gåture i Skansekavrteret.

Men først en god gang Spot festival – indsæt selv rock håndtegn!

Kh Lou

1 kommentar

  • Lyder skønt – håber du får en dejlig tur til ‘vores’ by; jeg nyder jo altid at låne Århus, når jeg er forbi <3 (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keramik kærlighed