simpelt, sort og med fin frakke

giveaway | jellycat pingviner

** Konkurrencen er slut – Tusind tak for den store deltagelse 🙂 Vinderen blev fundet ved hjælp af findenvinder.dk – stort tillykke til Dyveke, der er en mail på vej i din retning! **

IMG_0097IMG_0135

Som nogle af Jer måske har set på instagram, er der flyttet en lille pingvin og en større (vi kalder den) mor-pingvin ind i ghettoen. Herhjemme er vi store Jellycat fans og knuselsker deres nuttede udseende og at de er så fantastisk bløde.

Den lille frøken fik allerede sin første Jellycat ved fødslen, som var en abe, vi havde købt med hjem fra London. Der er sidenhen kommet et par kaniner og en hest til samlingen og de ligger alle i hendes seng ved sovetid.

Agnes er virkelig glad for krammedyr og de bliver dagligt kysset og krammet. De to pingviner har hun også taget imod med åbne arme. Det at der er en lille og en stor, kan hun få meget sjov ud af 🙂

Kender I ikke til Jellycat, kan I gå på opdagelse og få et overblik lige her.

IMG_0128

Jeg har i samarbejde med Play For Life fået lov til at udlodde de søde og bløde pingviner til et kærligt hjem 🙂

For at deltage vil jeg gerne høre hvor og med hvem de søde pingviner skal bo. Smid gerne lidt kærlighed efter bloggen på bloglovin eller facebook – dette er dog ikke noget krav for deltagelse. Jeg kan også varmt anbefale at følge Play For Life på instagram, da de lægger billeder op af en masse super sejt og fint legetøj. Find dem lige her.

foto

Jeg trækker en tilfældig vinder mandag den 15. september – held & lykke 🙂 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Play For Life – læs evt. min reklamepolitik

Skriv en kommentar

 • Ib Johansen

  Min nevøs søn skal have pingvinerne. Han er vild med både dyr og bamser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, kan jeg mon nå at være med? Jeg satser… 😉

  De søde pingviner skal da til Esbjerg og bo ved Fleur og Luc. Her vil de få det rigtig dejligt med masser af våde kys fra Luc og store kram fra Fleur. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Per Møller

  Det vil være en rigtig lækker barselsgave til min svigerdatter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars J

  Min søn Benjamin er vild med bamser. De skal bo på hans fine nye værelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Margrethe

  De skal bo hos mig og tages frem, når børnebørn og oldebørn kommer på besøg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Møller

  Min bonusdatter er helt vild med plysbamser, så hun skal have de 2 søde pingviner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de skal bo på vores 1 årig datter alma´s værelse
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerda

  De skal bo i samme hjem, men hver for sig. Den store hos mit største barnebarn og den lille hos mit mindste, som forventes at komme til verden den 17. september

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MiaC Andersen

  Min dejlige dreng er vild med pingviner og vild med plysdyr. Nærmest obsessed. Han ville blive uendelig glad for de her..
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Salomonsen

  Den søde pingvin må meget gerne flytte hjem til os og vores lille pige som kommer til verden i januar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  De ville få et fantastisk nyt hjem hos min venindes lille datter. Efter fødslen af hende sidste år forærede jeg hende hendes første JellyCat. Det ville være fantastisk at kunne forære hende de næste ved hendes 1 års fødselsdag om en måned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Lækker giweaway!

  Den store “mor-pingvin” som I kalder den, skulle vores Valdemar have – han bliver 3 år om knapt tre uger, så det ville være perfekt med en lille ekstra fødselsdagsgave.

  Den lille pingvin skulle vores Alberte på 4,5 mdr. have. Hun har allerede fire kaniner derfra, så det ville være fantastisk at tilføje endnu en af de skønne bamser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Menika

  Åh, du har altid de lækreste giveaways – men denne her ville jeg altså virkelig, virkelig gerne vinde. Jeg har været vild med pingviner ligeså så længe, jeg kan huske. Derfor skulle de søde pingviner selvfølgelig bo ved mig. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne D

  De skal bo hos min venindes børnebørn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej :0) Vi er også stor fans af de smukke og dejlige bamser fra jellycats. Vi har allerede kaninen, men efter at have set pingvinen flere steder på instagram – er vi simpelhen nød til at have den. Min datter elsker kaninen så højt og den for dagligt en masse knus – og hun kan ikke undvære den når hun skal sove. Så pingvinen ville være perfekt at have med i vuggestuen :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er da for skønne de pingviner der. De ville få et rigtig godt liv med kys og kram dagligt, herhjemme hos pigebarnet på 14 måneder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Hansen

  De skal hjem og bo hos min niece på 1 år. Hun vil blive rigtig glad for dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er lige blevet “tante”, da min bedste og ældste veninde har fået en lille dreng! Den første baby i mit liv, og jeg er allerede helt forelsket i lille Magne. Desværre bor de i Århus og jeg i København, derfor tænker jeg at sådan en lille, sød pingvin, kunne hjælpe ham med at huske mig (når han bliver større selvfølgelig), selvom jeg ikke kan komme så tit forbi.
  Jeg krydser fingre for at den søde pingvin kan blive min, at give væk. 🙂
  Kh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Jensen

  De skulle helt sikkert hjem og bo hos min kære niece, som fylder 3 i november 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg ville elske at forære de store til min datter når vi fortæller hende hun skal være storesøster – og så kunne den lille passende blive til den nye baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille B

  De er så sød! Pingvinerne skal bo hos vores kommende datter, der kan komme ud hvornår det skal være.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Min lille Alfred ville elske at putte med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Den ene synes jeg skal bo ved lillesøster Emma og den anden hos storesøster Freja. Det vil de sikkert synes er helt fantastisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia B.

  De skal da bo i Thy ved nationalparken 😉 De skal bo hos min lille søn Mads,som helt sikkert vil tage dem med på eventyr i naturen. De vil også skulle møde hans meget gode ven og husets største nussetrold, vores skønne hund.
  vi ville alle elske at byde de søde pingviner velkommen i vores hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åhr, de må gerne bo herhjemme sammen med Sigge og Buster – en storebrorpingvin og en lillebrorpingvin 😀 Og så passer det sørme lige med, at vi holder to års fødselsdag på tirsdag, det kan de jo lige nå at være med til at fejre – HURRAAA 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  De måtte meget gerne flytte ind på min dejlige dreng Williams værelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Christensen

  Bliver jeg den heldige skal de helt sikkert gives til min søde dejlige datter, er sikker på hun vil knuselske dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunner

  De søde pingviner skal bo hos min kærestes nevø, hvis jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er ligesom jer vilde med Jellycat bamser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mands YNGLINGSdyr er pingviner og selvfølgelig skal vores lille søn have sådan et sæt som det første når han kommer til januar..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Ihh de er så søde de pingviner. Har længe kigget på dem. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skulle de bo i min yngste søns seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Hvor er de søde <3
  Vil gerne vinde til min venindes datter som skal føde sidst i september.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  De to pingviner ville være en perfekt legetøjs-begyndelse for den lille der ligger i min mave og hygger sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De skulle bo og passe på min søde niece, som vil blive glad for så fine pingviner, til at putte med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Hos 2-årige Maya i Nyborg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Min lille omsorgsfulde skrubbe vil kunne garantere dem et kærligt hjem! Han vil elske de to, det ved jeg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bjerre

  Lille Hugo skal meget gerne melde sin ankomst meget snart.. Faktisk er han allerede et par dage ‘sent’ på den.. På trods af det er han allerede indehaver af en Jellycat elefant og er sikker på han også er vild med pingviner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Dem ville min lille Emil knus-elske <3
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne give disse til mine børn. Den store til Oliver og den lille til baby Felix. Så har de noget der hører sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Ih, de er så fine! De måtte vældig gerne bo i Magnes seng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Sådan en sød lille pingvin, ville få et rigtig fint liv, hjemme hos Sebastian og hans mor. Sebastian er en lille krudtugle på 10 måneder og han elsker at lege med bløde dyr. Jeg er helt sikker på at pingvinen vil få et godt og trygt hjem hos dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ej, vi har slet ikke kunne begejstre vores lille trold for kæledyr endnu, men den er godtnok sød, den pingvin!
  Han elsker at se Happy Feet, så jeg er sikker på, den vil vække stor, stor lykke!
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  åhh min store dreng på 5 elsker bamser. Han har et nært forhold til dem alle og de har alle navn. Hver aften skifter han imellem dem, så han har en og så finder han en til lillebror (6 mdr gammel) som han kan sove med.

  de skulle have en hver <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lige noget for mine skønne piger. Er sikker på de skal blive krammet og puttet godt om natten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er de kære, hvis jeg skulle vinde, vil jeg forære dem til mit kære oldebarn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Bilgrav

  Jeg krydser mine fingre! Hvis jeg skulle være den heldige, kommer pingvinerne til at bo hos min datter på 4 år og hendes lillebror som stadig ligger i min mave. Vil være perfekt med en stor til min store pige og en lille til lillebror. De vil skabe glæde ved Filippa som elsker bløde bamser og hun taler om at lillebror skal have en fra hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Hvor er de nuttede, dejlige billeder. Der kommer en lille ny en af dagene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh – ville elske at give dem til min lille Niece – hvis ankomst forventes i dag 🙂
  De ville passe perfekt ind i et hjem, hvor storebror i forvejen er dyreglad og der er årskort til zoo – ved de ville blive behandlet med den største kærlighed 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kirstine

  Hvis jeg vinder skal de søde små pingviner bo hos min baby, som ankommer til verden om en 5 mdrs tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Aarup Frandsen

  De skal bo her hos min lille søde datter Sophie på 3 år på Fyn, som ville knus elske dem sååååå meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  De små pingviner skal i første omgang pakkes ind som barselsgave, for min veninde Sarah skal nemlig have en baby, juhuu! Det ville være sådan en hyggelig gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefan Jin Hansen

  De skal da til det vilde Nordvest hos min søn Eliot. Hans kusine har en fin kanin fra Jellycat, så selvfølgelig skal han have et par pingviner. Desuden går han lidt som en pingvin 🙂 her vil de få masser af kys og kram… Også fra ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  De er så søde og kære, da jeg er i familie med 3 lige søde og dejlige drenge, så jeg er nød til at trække lod, om de skal til Aarhus området eller de skal bo i Kbh .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty Petersen

  Årh ha det smitter alt det jellycat kærlighed.. Min lille datter Ida skal forkæles med pingvinerne hvis jeg vinder, og dermed opleve lidt jellycat love!

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  De ville passe perfekt i min nye gamle grønne stol i stuen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De fine pingviner skal bo hos et vennepar, der fik en lille datter for 14 dage siden. Hun er det mest perfekte, lille menneske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria

  Hos min lille pige på 9 måneder. Hun bruger ikke sut og derfor ville pingvinerne være super sovebamser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanett

  De skulle bo på mine ungers fælles værelse. Den ældste er 3 og den yngste 2, så der vil nok være rift om dem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Dem skal min lille pige da have! Hun har svært ved at falde i søvn for tiden, og måske ville nogle nye venner hjælpe hende lidt på vej. Det ville da være genialt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  De er mer end velkommen her hjemme i Svends seng sammen med hans Abe, som han også fik ved fødslen. Svend elsker at putte med de bløde dyr, og ville nok ikke have noget i mod at starte en lille samling <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Hvor er den Cuuuuute… Love it.. Den vil elske at bo hjemme ved min datter-… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Poulsen

  Sååååå skønne. Der bor allerede nogle af deres kammerater hos os, to kaniner og en abe:-)
  Jeg ville elske at vinde og forære dem til mine to børn. Den store til søde Solveig på to år og 3 mdr og den lille til lille Jens Otto på tre måneder.
  Men det ender nok med to til storesøster…;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så søde, de to pingviner! Hvis jeg vinder, skal de bo i sengen ved siden af to andre jellycat kaniner, så min søn på 1/2 år forhåbentlig kan lære at sove lidt bedre om natten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Åhh! JellyCat <3 De skønne pingviner står øverst på ønskelisten til min datters, Elvira, 1 års fødselsdag til december. Det ville være skønt, hvis de flyttede ind lidt før 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Reistrup

  Min søn Thor, elsker dyr og bamser. Er sikker på han ville elske at få lov tilbat kramme, putte, sove med pingvin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia boye

  De ville få er godt hjem her, min lille datter Nicoline på 3 år og store dreng Victor på 8 år vil passe godt på dem, ville synes det ville være en dejligt lille ekstra overraskelse at give dem en lille rejsekammerat hver til vores til Californien her til oktober

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dyveke

  De er så søde! Og jeg er sikker på at min datter, Sif på 9 måneder, vil være enig med mig og tage sig kærligt af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Fryd

  Jeg venter en lille marts baby – vores 3. barm og tænker, at de to kommende storesøstre kan forære baby en stor storesøster pingvin og en lille storesøster pingvin til deres kommende lillebror/lillesøster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  De skal da bo ved min lille søn 🙂 Så kan han altid, hvis han vil give den lille til hans lillebrøster, når der engang bliver gevinst 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg har den sødeste lille niece, som ville blive noget så glad for at putte med de søde pingviner <3

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  årh hvor er den nuser det vil lige være noget for Magnus på 1 år at putte godnat med, han mangler lige en putteven når han skal sove 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor se de dejlige ud. Bløde og fluffede <3.

  Hvis jeg var heldig at vinde, skulle det være gave til min lille ny nevø/niece (køn bliver afsløret inden for 14dage!) :$. H*n er sat til at komme til verdenen i slut Januar 2015. Så jeg ville elske at kunne give baby dens første bamse. For hvis h*n slægter storebror på, så laver h*n en mini hær <3. hehe. Men ja. Ville forkæle søsters baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er venter mit første barn til februar og min søster venter sit tredje barn til januar. Det ville være så hyggeligt at kunne give min nye nevø/niece den ene af pingvinerne og så den anden til min egen baby. Så har de dem sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå I er glade for jeres jellycat bamser, for de er jo virkelig utroligt bløde og nuttede. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så skulle de bo hos min bedste venindes kommende barn i Island:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Abel

  Aaaaaaaiiii mine tre små børn ville elske de lækre bamser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Så søde. Baby pingving skal bo i vuggen hos baby Aya og mor pingvin hos storrbror V. De vil blive krammet og kysset i det uendelige:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er jo mega søde!! Jeg skal være moster for første gang til december og ville elske, at kunne give min lille nye niece to bløde putte-pingviner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De skal da bo hos min basse Anton og hans jellycat-frø!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Jeg ville give den til min næreste venindes snart 4 mdr gamle søn, der er bedårende og fantastisk, og som er en kæmpe gave i mit liv<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jamen det er jo nemt – to stk søde niecer + to stk søde pingviner. Det ville være så fint, at kunne forære dem sådan en hver. De er virkelig nuttede og så er pingviner jo fasterens yndlings dyr, efter katte selvfølgelig 😉

  Jeg følger jo allerede med allevegne, så jeg vil bare krydse fingrene og håbe på lidt forkælelse til tøsepigerne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Min to små skal have glæde af dem. Bjarke på 4 år elsker bløde bamser. Laura, der fylder tre år sidst på måneden, elsker også bløde bamser.
  Måske kan de søde pingviner være værdige afløsere til hendes kat, der har fyldt hende i tykt og tyndt hver dag i et par år nu. Katten er ved at være godt brugt og vil have godt af bare at ligge hjemme i sengen og vente på hende til hun igen skal sove 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Hvis jeg er den heldige skal de bo hos Adam 🙂 en skøn lille gut der vil knuselske dem >3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Hvis jeg er den heldige skal de bo ho

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Jeg har en dejlig kæreste, som har været helt tosset med pingviner siden hun var helt lille. Derfor skal pingvinerne bo i hendes seng, så hun har nogle plyssede venner at kramme, når jeg ikke er der. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hvor er de søde!
  Jeg er så velsignet at jeg har tre små niecer, som jeg forsøger at forkæle så ofte jeg kan komme til det. Derfor skulle de fine pingviner selvfølgelig foræres til dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Den skal blive på Frederiksbjerg! Så knægten på 2 kan give en super gave til sin kommende lillebror.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg venter en lille dreng her til november og har en lille pige det snart bliver 4år så den stor pingvin skal bor sammen men min Zoë og baby pingvin vil jeg give til baby bror 🙂 krydser fingerne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Trust

  De søde pingviner vil få et trygt og kærligt hjem, hos Lua & Palma <3 Lua er vild med pingviner og er sikker på at storesøster pingvinen, vil gøre stor glæde i hendes lidt kedelige hverdag med træning, træning og atter træning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NINA J

  De er SÅ søde – jeg ville give den store til S og den lille til lillesøster når hun kommer til verden .. Perfekt søskende gave!
  Kan godt forstå A er glad for dem!
  /Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  De skal bo hos lille A som tydeligvis er ligeså vild med pingviner som hendes navnesøster:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette D

  Den store skulle gives til min ‘store’ datter, der snart fylder 3. Så kan de følges, når hun starter i børnehave. Den lille skulle hendes små tvillingesøstre deles om – eller også måtte vi købe en ekstra….;-) Vi har pænt mange Jelly Cat kaniner i huset, men ingen pingviner.
  Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  De skal bo hos min lille trold Astrid som er 1 år og hendes fætter Noam på 2 år. Så de bliver delt, og kan så mødes når arvingerne skal råhygge ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Ayvali

  De skal da hjem og bo hos min dreng på 3 år,.. Han elsker bløde krammedyr og har en jellycat løve han sover med hver aften:)
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Hvor er de skønne har en lille bamseelsker herhjemme , så de skal bo min Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Holmboe

  Nøj hvor er de kære. De skulle bo i Kalles seng, sammen med hans jellycat-abe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Årrrrh de må såååå gerne bo hos min lille ny niece/nevø <3
  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Pingvinerne skulle bo her hos os. Vores tre børn elsker pingviner og de elsker Jellycat, kan man andet? Skulle vi vinde må de gå hen og blive husvenner for os alle fem, da deres mor, ligesom deres oldemor er besat af pingviner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh den ville være perfekt som storesøstergave når lillebror kommer til verden – en til hver 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  Åh hvor er de søde og lille kære Henrietta vil elske dem overalt på jorden så derfor ønsker jeg at vinde dem til hende <3 <3 deltager med stor fornøjelse og deler glædeligt med alle <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Larsen

  Åh, hvor tarveligt at vise mig den side……de er da simpelthen for lækre de krammedyr….de kan sagtens slå mit budget ud af kurs 😀
  Har en lille Hector på 1½ år, som helt sikkert vil blive bedsteven med pingvinerne, de vil få masser af våde kys, kram og kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hos min skønne venindes nye lille Agnes – Håber hun bliver lige så glad for dem, som din fine Agnes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Wagner

  Hvor er de fine. Vi er også ret store fans af bamserne fra jellycat herhjemme. Mine piger skulle selvfølgelig have en pingvin hver, hvis vi vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Hvis jeg vinder – skal de bo hos mit barnebarn som elsker bamser og jo mere nuttede des bedre, gerne bløde og med et fint udtryk – pingvinerne er lige ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Eg Nefer

  De skal bo her i vores lejlighed, en til storesøster og en til lillebror 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De skal bo hos min nevø og niece. Sidstnævnte har fødselsdag på lørdag så en ekstra gave vil vække stor glæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle dreier

  De er så søde. Hvis jeg skulle være så heldig skal de bo hos min søde niece Luna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  De skal nusse med min lille niece Freja!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jacobsen

  De må og skal bo hos min søde veninde der har prøvet så meget at få deres ønskebarn, og som det endelig ser ud til at lykkedes:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Anna

  De skal da bo hos min kære nabos lille charmetrold af en datter! Hun ville elske dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  De søde pingviner ville skulle bo hos min søn August på 2,5 år. Han leger meget mor og baby med dyr, der bliver puttet tit. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Årh, det er jo lige præcis sådan en, jeg sukker efter til Penny! Ville elsker at se hendes puttede babyfingre nusse den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hov kom til at sende for tidligt. Pingvinerne vil være perfekte som fødselsdagsgave til min datter når hun bliver to år i oktober. Jeg krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Eriksen

  Åh jellycat laver de fineste kramme dyr. Her hjemme vil de komme til at bo med en lille baby pige, som endnu ikke er født, men hun skulle meget gerne komme til verden. Og jeg er sikker på at pingvinen kunne blive det bedste nussedyr af alle.

  Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min lille Karl på 14 mdr. ville blive begejstret for en lille pingvin familie. I går tog han for allerførste gang Alfons Åberg og en hvid tiger bamse og gav dem hver en ordentlig snaver 🙂
  Så bamser er (endelig) blevet et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Min yndlingsbamse da jeg var lille var en stor pingvin, der var med mig over alt og stadig bor hjemme på mit loftrum et eller andet sted. Derfor ville det jo være helt fantastisk at give en pingvin videre til den lille baby der gror inde i min mave, når den kommer til verden i februar – jeg ved de vil blive bedste venner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Dem skal min datter have,hun synes de er så søde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne, bløde bamser – de ville blive taget godt imod af mindstemanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh tænker at A skal have den store pingwin og den lille nye skal have den lille :0) A har allerede Den lille beige kanin og er mega glad for den. De er bare sindsyge lækre at røre ved :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Min søde veninde skal føde en pige snart oktober og de søde pingviner vil være en perfekt barselgave til hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  De søde pingviner skal da bo hos lillebror/søster som kommer til marts, for storebror har allerede aben fra JellyCat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Dau

  Ejjjj de er bare SÅ SØDE!
  Dem skal min dejlige dreng på 5 måneder selvfølgelig have. Han knuselsker sin jellycat men mangler en til barnevognen at putte med, så der ville en pingvin være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Thomsen

  Hvis jeg vinder skal de bo hos loppen, når hun kommer ud af maven:) Storesøster har den skønne kanin, og loppen skal da også have sit eget bløde krammedyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Vi er også store Jellycat fans herhjemme. Begge piger har op til flere kaniner at putte med 🙂 Hvis hi vandt pengvinerne ville den store skulle putte med storesøster på 3år og den lille skulle putte med lillesøster på 1år ♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  De skal hjem at bo hos min nyfødte fætter. Mødte ham for første gang i sidste uge, og han er simpelthen noget af det skønneste, jeg længe har set! Er sikker på, at han vil elske at kramme de kære, bløde pingviner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej! De er slet ikke til at stå for! De skal bo hos den lille spire jeg har i maven, som endnu ikke har fået et navn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  De skal hjem og bo hos lille Alexander på 9 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  De er simpelthen så søde!!! Jeg skal have en pige mere til oktober, det bliver hende der får glæde af pingvindere hvis jeg vinder. Selvom jeg tror at størresøster på to vil også synes godt om dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loui

  Åh, dem skal min datter have. Hun elsker dyr – faktisk især pingviner – og går meget op i mor/baby for tiden (selv den store solcreme og den lille solcreme er mor og baby 🙂 Desuden kunne hun godt bruge nogle nye venner at kramme med i en svær tid, hun går i møde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaj dem ville vi da elske at få herhjemme. Og det er selvfølgelig min lille Lucas på 8 mdr de skal bo ved. Han har en nusseklud med en kanin fra JellyCat i forvejen og han knuselsker den virkelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror de må deles, så hvert barn får hver sin. Om storesøster så skal have den store og lillebror den lille vides endnu ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De skal da bo hos Dalle 🙂 Vi har en stor kejserpingvin fra Zoo, der nok skal agere bodyguard for de bløde og fluffy pingviner, der slet ikke må være vant til et liv, hvis man skal se sig for, når man krydser stuen, for ikke at blive rendt over ende af både tog, traktorer og vildfarende dyr fra savannen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vinder, skal mine nevøer have dem. Den ene er snart tre og den anden er seks uger gammel. Så kan de få en hver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er de søde! 🙂 Min veninde har snart termin, og hun venter en lille dreng. Hvis jeg vinder, kommer pingvinerne til at bo hos lille Otto og hans mor og far. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ville elske at kunne give lillebror/-søster en lille jellycat sag. Vi fik aldrig nogen til lille A, så den næste skal altså have en klar fra start.
  Og ps, jeg følger vist i forvejen hvor jeg kan 😉

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

simpelt, sort og med fin frakke