Pleated skirts ♥

Frøken fødeslsdag

Det er de færreste jeg kender, der ikke kan lide at fejre fødselsdag. Personligt elsker jeg fødselsdage, altså ikke kun min egen. Synes det er fantastisk, at få lov til at fejre og forkæle dem jeg kender og holder af.  Så ja det var ret stort for mig, at Agnes fyldte 4 år i går. Vi havde taget lidt forskud på festlighederne og fejret hende med noget af familien i søndags med pizzaer, isbod og lagkage.

Processed with VSCO with c1 preset

IMG_0557IMG_0606IMG_0572IMG_0585

Fødselsdagsfejring er en ting som Agnes virkelig også har taget til sig. Jovist alle børn elsker gaver og lagkager, det er da en kendsgerning. Men hun er virkelig en fantastisk fødselar og evigt taknemmelig for selv den mindste gestus. Jeg har aldrig set nogen stråle så meget over, at blive sunget for. Og hendes øjne lyste hver gang telefonen ringede og det var familien, der ville ønske hende tillykke.

Da hendes fødselsdag faldt på en hverdag, skulle min mand desværre arbejde. Så jeg fik æren af at tage med i børnehaven og fejre hende. Hun var ved at revne af stolthed, da hun jo fik lov til at sidde på den famøse fødselsdagstrone, mens alle de små venner sang for hende. Og jeg nød at kunne få lov til at overvære det. Efterfølgende havde hun fået lov til, at vælge dagens begivenheder og hun ville på Aros og derefter have en is. Ej men så bliver man da lige lidt varm om hjertet. Total mors pige og heldigt for os, var der lige kommet en ny og sjov udstilling med Grayson Perry. Sjovt som hun nærmest føler sig hjemme på det kunstmuseum.

Dagen sluttede med pandekager og de føromtalte telefonopringninger, knus og kram. Og heldig som hun er får vi flere fødselsdagsgæster på lørdag.. Den får en over nakken med fejringer i år.

IMG_0700IMG_0717

På blot et år er hun gået fra at være min lille bitte fjollede pige til at være blevet mere eftertænksom og følsom. Dog stadig med plads til masser af fjollerier.

Lige om lidt står den på 4 ugers fælles ferie – glæder mig til at geare ned og hygge om min lille familie!

Kh Lou

6 kommentarer

 • Stort tillykke med din store datter, hvor ser det bare hyggeligt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Tillykke med din store pige, Hun er så yndig😊 Kan du lokkes til at beskrive den isbod lidt nærmere? Jeg er grøn af misundelse, den er så fantastisk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tusind tak Anne 🙂
   Boden kan købes i Ikea til ca. 80,- og så har vi bare pimpet den lidt med is-tema. Ret nemt at diske op med is og masser af krymmel og toppings i stedet for at stå og bage. Og børnene elskede det og stod så sødt i kø ved boden, da det blev is-tid.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en god ide med den isbod! Simpelthen så fint lavet. Det må jeg huske til når jeg engang skal holde 4 års fødselsdag for nogen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja det sparede os for at stå og svede i køkkenet og bage en masse kager. Og det hittede hos alle gæsterne – store som små 🙂
   Tror vi “åbner” isboden igen på lørdag til næste fejring..

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pleated skirts ♥