golden glimps

fredag den 13.

Bedre sent end aldrig… eller noget !

Mit outfit fra sidste fredag, hvor jeg skulle spise hos den søde MIchelle og efterfølgende til koncert. Synes jeg finder mere og mere sommerlige klæder frem fra klædeskabet. Har det vel ligesom naturen der allerede springer ud. Man bliver snydt af det milde vejr og kommer i forårshumør. Får mig nok et slemt chok hvis vi alligevel får en måned med bidende kulde og sne. Kan slet ikke bære tanken.

Skriv en kommentar

 • Ej hvor er du fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt fint og sommerligt outfit 🙂

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan har jeg det også Lou – går bare og venter på at sommeren kommer. Men det sker nok ikke foreløbig, desværre… Men så er det dejligt at kigge forbi din blog og komme i sommerstemning :b

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det fint ud.. Jeg plejer at bladre de flittige husmødres blogge igennem, side efter side. Så det her er nyt land for mig. Sååå minimalistisk 🙂 Skønt og dejlige inspirerende billeder.. Du ryger lige på min blogliste – God week

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Tine 🙂
   Velkommen i ghettoen, dejligt at du kan lide det her! Jeg læser også en del blogs med vidt forskellige indhold, deriblandt også en stak af de “flittige musmødres” blogge..

   Også god weekend til dig Tine,
   – Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at du tør Lou 🙂 Jeg har det, på præcis samme måde! Måske man skulle hoppe i en kjole snart? Den sne piner mig allerede. Jeg krydser fingre for sol snart! 🙂

  Kram Lisette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jeg synes allerede jeg har gået i varme trøjer i en evighed.. Så rart med lidt afveksling 🙂
   Uhh sne – vi har heldigvis ikke fået noget her i Aarhus (endnu) Men tænker vi nok ikke slipper weekenden over 🙁

   Kram Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

golden glimps