Hindbærstykker med kokos

Flying Superkids x bObles og Børneulykkesfonden

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

For et par uger siden var vi så privilegerede, at blive inviteret til Flying Superkids af bObles og Børneulykkesfonden. Vi har aldrig været til forestillinger på den måde, så vi var lidt spændte på, hvorvidt den lille frøken kunne sidde stille. Men inden forestillingen var der alle muligheder for at få “krudtet af” og brugt kroppen og udfordret motorikken. bObles havde nemlig stillet op til tumletid med en sjov bane, som hittede stort ved den lille frøken og ikke mindst bedste vennen (Marinas “D”). Derudover lavede nogle af børnene fra Flying Superkids danseopvisning, hvor man kunne være med og der var pustet sjove hoppeborge op. Desværre viste vejret sig ikke fra sin bedste side den dag, men det lod vi os ikke mærke af. Børneulykkesfonden havde ellers sørget for en fin ta’ selv bod med solcreme, plaster og andre fornødenheder. Men vi klarede os uden nogen ulykker 🙂

IMG_0109IMG_0130IMG_0144

IMG_0138IMG_0127IMG_0167IMG_0117

Som I kan se på den lille frøkens ansigtsudtryk, var hun vældig begejstret – især for den klodsede bjørn Bobo, der underholdt indimellem “numrene”. Når de dygtige flyvende børn udfoldede sig var hun helt opslugt og synes det var fantastisk det med at klappe af dem 🙂 Virkelig en super skøn dag og et fantastisk show!

Efterfølgende har den lille frøken lavet alle mulige små gymnastiske udfoldelser herhjemme. Hun har altid  været motrisk fremme i skoene og det vil vi jo gerne støtte.  Så nu er vi på udkig efter et gymnastiskhold for 3-årige her i Aarhus.

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Konkurrence på bloggen: Vind et lækkert mor/dattersæt fra MarMar Copenhagenher

3 kommentarer

 • Anja

  Takker mange gange :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hejsa. Unskyld jeg bruger dette indlæg, men vil lige høre hvad str Agnes har den grå Marmar bluse i (den hvor i har en hver et par indlæg nede)

  Tak for hjælpen ;0)

  Mange hilsner Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Hej Anja,

   Helt i orden 🙂
   Hun har faktisk fået den i en størrelse større en hun normalt bruger. Hun er en normalt str. 3 år og blusen er str. 4.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærstykker med kokos