Efterårsønsker til garderoben

En fedtet affære..

REKLAME i form af affiliate links

Olie er en stor del af min hudplejerutine og har været det i en del år. For noget der ligner 12 år siden havde jeg tit tørre plamager i ansigtet, men stadig også til dels uren hud. Min hud var i ubalance og dehydreret og jeg vidste ikke helt hvor jeg lige skulle starte. Dengang læste jeg mange kostbøger og gik meget op i helsekost  (det sidste gør jeg stadig bare ikke så ekstremt). Men jeg fandt ud af at min hud og ikke mindst min krop manglede fugt i form af gode olier. Så udover fiskolie og hørfrøolie som kosttilskud kastede jeg mig ud i at bruge olie i min hudpleje.

2b1a75be-e9f1-40ee-bc0b-f1484ae414f5913daeaa-09aa-48d5-bd61-d347f286c705 2eab198e-477e-4835-808d-b2256b22e75f 0d3dd076-9e53-4063-9402-858ee742d973

Mandelolie | Melissa Ansigts- og Krops olie | Trilogy Rosehip Oil | Trilogy Pure Plant Body Oil

Min hud blev hurtig fin og kom mere i balance. Lige siden har jeg dagligt brugt olie under dagcremen og kropsolie lige efter badet. Derfor har jeg bl.a. altid min trofaste flaske mandelolie på badeværelseshylden. Den bruger jeg til kroppen og til at fjerne øjenmake-up med. Da den er så ren tøver jeg heller ikke med at bruge den til pigerne, når de har tør hud. (Jeg har tidligere skrevet om mandel olie her)

Har I læst med i et stykke tid har I også set og hørt om Trilogys Rosehip olie. Brugte den bl.a. efter mit kejsersnit med Edith – læs her og så har jeg også skrevet om den her. Og den er mig stadig fuldstændig uundværlig!

Ovenover ser I mine yndlingsolier, som jeg helst aldrig løber tør for. Faktisk mangler min hårolie kommer jeg lige i tanke om, som jeg bruger i en drøj mængde i ny og næ. Den jeg bruger lige nu er fra Tabitha James Kraan, som jeg er super glad for.

Med hensyn til olie-kosttilskud skifter jeg lidt mellem disse tre: Eskimo-3, EPA-GLA og Oil of life. Jeg er dog ikke god til at tage olie i flydende form, som den sidste er. Den bruger jeg mere i smoothies og lign. Og så tager jeg kapsler  til hverdag.

Andre derude der også sværger til olie?

Tak fordi I læste med,

Kh Lou

4 kommentarer

 • Stine

  Hej
  Bruger du Mellisa olien til ansigtet også. Har kigget på den et par gange.
  Kh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Stine,

   Jeg har faktisk kun brugt den til kroppen – men den er virkelig en af mine favoritter. Det er den jeg køber, når jeg lige skal have en ekstra lækker kropsolie 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Ok! Den må jeg prøve, vil du tro den er god til en gravid mave :-)?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Helt sikkert – mandelolie er også godt til sådan en fin mave. Jeg brugte rigtig meget mandelolie i begge mine graviditeter og slap for strækmærker. Ved ikke om det havde nogen sammenhæng. Men det var også rart for den kløende voksende mave med olien 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsønsker til garderoben