et bryllup | del 2

en dag i tivoli

I fredags var jeg så heldig, at blive inviteret i Tivoli af mit arbejde. Det var faktisk kun mit andet besøg i Tivoli (nogensinde). Jep jeg er håbløst bagud 🙂 Det blev som I kan se til nogle skønne og sjove timer..

IMG_0777IMG_0767IMG_0757IMG_0738IMG_0742IMG_0746IMG_0764IMG_0779IMG_0751IMG_0782

.. og ballonen var en gave til den lille frøken, selvom det godt kan se ud til at den er til mig 🙂

Skriv en kommentar

 • Hvor hyggeligt Lou! Jeg er også ret vild med det sidste billede 🙂 Og ikke mindst med din kjole. Har du købt i voksen eller børnestørrelse? Jeg er nemlig ret sikker på, at den ville blive for kort til mig. Men den er sindssygt fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S.

  Jeg er vild med det sidste billede af dig og ballonen. I er søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Hihi tak Katrine 🙂 Vi havde det også sjovt..

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

et bryllup | del 2