Keeping track of time

En aften hos Munthe

IMG_0480

Så blev det endelig tid for mig til at tage en lille afstikker til et aftenarrangement. Har egentlig ikke travlt med at komme ud og hjemmefra. Jeg er sikkert på , at jeg nok skal indhente alt det, jeg ikke kan deltage i mens Edith er så lille. Men får ikke tiden tilbage med hende som min lille marcipangris 🙂

Men sidste torsdag hoppede jeg så på cyklen og tog et smut forbi Munthe butikken i Borggade til lidt bloggerhygge. Munthe havde sørget for en lille pop-up bar med bartendere fra Slap Af, som tryllede lækre drinks (mine var uden alkohol) og lækkerier fra Langhoff & Juul. Butikken er virkelig smuk og hold fast der var mange fine styles 🙂

IMG_0445IMG_0453IMG_0442IMG_0459IMG_0443IMG_0456IMG_0451

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keeping track of time