Oktober glæder

Edith 2 år | Ønsker

Om kun kun halvanden uge bliver ghettoens mindste beboer 2 år – amen altså hvor tiden dog flyver. Forberedelserne er selvfølgelig allerede i fuld gang, lyset til kagen er købt samt pynt og servietter. Gaverne er næsten også så godt som på plads. Så mangler vi bare lige at jeg mentalt skal kapere at vores lille baby på ingen måde er en lille baby mere.

I forbindelse med hendes fødselsdag, kommer her et par ønsker/gaveidéer til små frøkner, som Edith. Da Agnes blev 2 år var det bl.a. en løbecykel, der stod øverst på listen. Men den har Edith forlængst overtaget, som så mange andre af storesøsters ting.

8f970514-47cf-426e-bb8e-ca1227b69109d6ea9ab5-996e-4aa8-b103-721c36eab431db6ae605-2771-45cf-9d20-c8a2e1e12158

Kasper & Sofie bamserne Frøken Kanin og Løveungen: Edith elsker at se Kasper og Sofie (Karsten og Petra på original sprog) og spørger næsten dagligt til serien. Når pigerne skal sove synger jeg sågar godnatsangen fra derfra. Måtte lige google teksten, men nu sidder den og det er egentlig ret hyggeligt, da sangen er ret fin. Derfor har vi valgt at Edith bl.a. skal have Frk. Kanin i fødselsdagsgave.

Jellycat Svane og Struds: Vores lille tumling er utrolig interesseret i dyr og i særdeleshed hunde og fugle. Og derfor synes jeg at disse to bløde krammedyr kunne være et godt bud på fine gaver til Edith.

Legetelt: Begge vores piger elsker huler, derfor har vi valgt at Edith får teltet i fødselsdagsgave i år. De vil uden tvivl få stor glæde af at sidde inde i det og putte, læse bøger og lege helt uforstyrret af os voksne.

Den perfekte dukke til en lille dukkemor: Dukken fra Así hedder Leonora og ser meget ægte ud. Den har dog en blød krop, så den er dejlig at kramme. Edith er virkelig glad for at lege med dukker, meget mere end storesøster Agnes nogensinde har været. Hun har tyvstjålet en af Agnes’ mindre dukker og den bliver fragtet rundt i lejligheden og puttet på kærligste vis. Derfor synes vi, at hun nu skal have sin helt egen dukke.

Sød opbevaring: Med en lejlighed på 85 kvm kan børneværelset hurtigt blive alt for proppet, så gode opbevaringsmuligheder er vejen frem.

Seje trommer: Det skal ikke være nogen hemmelighed at mine børn elsker alt hvad der kan larme og ikke mindst musik.

Blød basis: Selvom Edith ikke just mangler tøj (hun arver jo alt fra Agnes). Så er det alligevel rart engang imellem at kunne tilføje lidt nyt. Denne fine flæse bluse ville være et hit både til hverdag og fest og bedst af alt ser man pga. mønstret ikke hvis der skulle komme små pletter. Det sker jo.

Baby Tusser og Malebog: Som med mange af de andre ting, trænger Edith til sit eget tegnesæt. Agnes har mange fine glimmertusser og andet fint tegnegrej og lillesøster tager hurtigt livet af det med hendes meget avantgarde måde at tegne på. Så et sæt babytusser og en fin malebog ville bestemt også falde i god jord.

Bade Poncho: Badetid her i ghettoen er en fest og det er altid rart at blive pakket ind efter et dejligt og sjovt bad.

Derudover har vi også kigget på disse sjove klodser.

Tak fordi I kiggede med, 

Kh Lou

2 kommentarer

 • Marie

  Tillykke med din Edith! Hvor er det bare sjovt min lille Flora som bliver 2 til december elsker også Kasper og Sofie! Rigtig tegnefilm er slet ikke hende men hvis der er bamser der snakker og mennesker er hun på😂. Og Flora er også meget mere vild med dukker end storesøster Amanda var, sådan kan piger alligevel være så forskellige! Bare lige et tip hvis du ikke har set det har DR lige vist Kasper og sofie i Afrika en hel film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tusind tak Marie 🙂 Ja det er lidt spøjst hvor forskellige søstre alligevel kan være. Vi så den lørdag formiddag – begge piger var helt opslugte!

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober glæder