Lene Rix Illustrationer | rabatkode

do yo follow?

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K 
ig 1ig 2ig 3

I de perioder jeg ikke er særlig aktiv på bloggen, kan I altid finde lidt gyldne godter på det dersens instagram – der finder I mig under mit blognavn 🙂 Må indrømme at jeg er blevet lidt doven med kameraet og tit fanger hverdagens smukke øjeblikke med telefonen. Så der vil I altid kunne følge livet her i den gyldne ghetto, hvis I savner mig her på bloggen 🙂

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lene Rix Illustrationer | rabatkode