VIND din egen GuaSha og jade rulle

Det gyldne mandags miks | bolig

Håber I har fået en god start på ugen! Jeg synes det var så lækkert at sparke ugen i gang med solskin og plusgrader. Sidste mandag startede jeg jo noget, som jeg jo gerne ville følge op på hver mandag. Nemlig mit lille mandags miks og hey jeg nåede det da lige på et hængende hår må man sige..

Det der indretning af det lille gyldne hus, begynder så småt at fylde lidt i tankerne. Der er nu kun lidt over en måned til at vi får nøglerne og kan da også mærke, at jeg bliver lidt vemodig ved tanken om, at skulle slippe vores beliggenhed her på Frederiksbjerg med korte afstande til alt. Men heldigvis er der en masse jeg ser helt vild frem til, nemlig vores helt eget hus.

Så derfor lidt boliginspiration med lidt af de sager jeg har luret på til huset.

4cc4b929-c2c5-444c-a823-ecb649206191ef19dbc9-fcb5-41ea-95c6-478a02d4b790cac6f5ea-1fac-4b37-b96d-c21ee8c92eb2

Tæppe  |  Tæppe  |   Tæppe  |   Plakat   |  Tæppe

Sæbedispencer | Pendel | Lampe  | Opbevaringsdåser

Potteskjuler | Kurv | Puf | Skohylde | Pude | Potteskjuler 

Tak fordi I kigger med,

Kh Lou

1 kommentar

  • Tina

    Lækre boligartikler:-)
    Jeg kan godt lide tæppet med de blå farver og lamperne:-)
    Rigtig god og smuk tirsdag ønskes du herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND din egen GuaSha og jade rulle