monki me!

det første møde

Mit første møde med POMPdeLUX gik over alt forventning og de har i den grad gjort indtryk med deres fine AW-kollektion. Rammerne var Kählers Villa restaurant i Risskov, også kendt som Kähler Villa Dining. Som den store Kähler-fan jeg er, var det jo helt perfekt. Selskabet var udsøgt og bestod af en god flok søde bloggere – så alt i alt den hyggeligste måde at opleve et (for mig) nyt brand på.

Og så til tøjet.. Jeg havde jo allerede luret på de forskellige styles inde på deres webshop og som den liste-person jeg er, havde jeg en lille seddel med. Jeg holdt mig også nogenlunde til den, dog var deres basis bluser og leggins så bløde, at der måtte lidt med hjem.  Måske jeg lige viser jer min bestilling, når den lander på matriklen. Var vild med at alle deres styles kunne kombineres på kryds og tværs og at de holdt sig indenfor samme farveskala.

IMG_2370IMG_2366

Kähler forstår virkelig at forkæle en – drømmer stadig om deres smukke linser 🙂

IMG_2364

Min efterhånden faste partner in crime når det gælder mini mode – Marina

IMG_2369IMG_2391

Kristina fra denne flotte og inspirerende blog

IMG_2380IMG_2367IMG_2377IMG_2410

IMG_2392IMG_2403

Natdragter i drenge og pige-style – bestilte faktisk begge til den lille frøken. Synes de var så skønne!

IMG_2394

I kan tro at denne lille herre fik charmet en del damer i søndags mig inklusiv 🙂

IMG_2413

Sådan ser man så ud efter en hyggelig eftermiddag – lidt fjollet men glad og med fin goodiebag på armen. Tak for en skøn dag 🙂

Skriv en kommentar

 • Lou, du ser som altid fantastisk ud! Og hvor ser det bare hyggeligt ud.. Glæder mig til at opleve Kähler Villa Dining på mandag 🙂 Kh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh det ser lækkert ud alt sammen – måske især kagen – tænker endnu engang at de spændende arrangementer er i Århus. Hrmf 😉 Men du kan tro jeg glæder mig til at hilse på jer til oktober, når jeg kommer langvejs fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   ..kagen var også RIGTIG god og pæn ikke mindst 🙂
   Hehe vi har altid tænkt det modsatte om Kbh, men nu gør vi da vores til at der sker lidt.
   Vi glæder os også rigtig meget til at se dig Anita, sejt at du kommer så langvejs fra!

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de søde ord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Fuldt fortjent søde Kristina – elsker din blog 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig lækkert ud, og det lyder til at have været en dejlig dag.
  Tænkte på, skal du egentlig til arrangement ude ved Kähler Villa Dining på mandag?

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Det var også bare super hyggeligt 🙂
   Ja det skal jeg, kommer du også?

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det gør jeg nemlig 🙂 ved ikke helt, hvordan jeg kommer derud, men det finder jeg vel nok ud af. Hehe.
   Dejligt, at du også kommer!

   /Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det ser bare helt fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   En helt perfekt måde at tilbringe sin søndag eftermiddag 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fedt. Jeg synes faktisk at dine indlæg om moderskabet er rigtig hyggelige, så Agnes skal du ikke gemme for langt væk 😉 Jeg følger klart stadig med!

  Bedste hilsner,

  Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Det er jeg glad for at høre Sara 🙂 Og kan allerede advare dig nu, har nemlig fødselsdag om en måneds tid og der slipper du nok ikke for en af mine ønskeliste-collager 😉 Så der må du lige knibe øjnene til og så skal jeg nok ryste den gyldne godte pose lidt ekstra for dig!

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Lou,
  Jeg har læst med herinde længe og er generelt vild med din blog. Jeg synes dog at sponsoraterne og alle de meget specifikke ønskelister er begyndt at overtage og efter min mening ødelægger det lidt af charmen og umiddelbarheden ved bloggen. Jeg forstår godt at det er spændende, og det skal kun forståes som konstruktiv kritik.

  Bedste hilsner,

  Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Hej Sara,

   Tusind tak for din kommentar 🙂
   Prøver ellers at holde en ok balance og kan godt se at det måske ikke altid er lige spændende for dem der ikke har børn med indlæg om børnetøjsevents. Men det er svært ikke at blive begejstret for børnetøj mm og kan egentligt godt lide at lave collager. Der er heller ikke så meget af det der er sponsoreret, der står altid “sponsoreret” nederst i indlægget hvis det er. Mine giveaways ser jeg mere som noget jeg kan forkæle mine læsere med og vil da også fremover takke ja til de ting jeg synes passer ind på bloggen. Takker i det hele taget også kun ja til ting jeg kan stå inde for.

   Men blogger af min egen lyst og om er ting jeg synes er spændende. Det kan da også være at jeg bare er blevet en gammel kedelig prut – hvem ved 🙂 Kan derfor ikke love dig mere af den gamle Lou – da det at være mor nu engang er blevet en stor del af mit liv. Men håber du bliver hængende alligevel og evt bare springer de indlæg over, der ikke lige fanger dig og igen tak for din kommentar 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en skøn dag – og sikke fine kager 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Det var det og fik i den grad spist kager – skulle jo smage det hele 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine billeder og hvor ser det hyggeligt ud med alt Kähler servicen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Ja man får helt lyst til selv at gå all-in på Kähler.. Selvom køkkenskabet allerede bugner med mano kopper og skåle 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

monki me!