on the lips

days in Berlin part 3

Så får i lige den sidste stak berliner-billeder i denne omgang. Tænker jeg skal et smut derned til efteråret igen, det er jo svært at holde sig væk 🙂

Solskinsdag i Berlin // Det fine fjernsynstårn med sol på // Udsigten fra fjernsynstårnet -faktisk mit første besøg deroppe. Men super fedt når man kender byen og kan stå og spotte forskellige steder rundt i byen. // Mynte-æbledrik på Monsiuer Voung // Moi // Kafffee und Kuchen på Meierei på Kollwitz Str (stedet er dog kendt for deres morgenmad) // Meierei set udefra.

Skriv en kommentar

 • Åh, jeg elsker virkelig Berlin! Når jeg ser disse billeder får jeg lyst til at tage derned lige med det samme. Min kæreste og jeg var der på forlænget weekend i sommers – det var så skønt, og vi var så heldige med vejret. Tror det er mine tyske aner der gør, at jeg elsker det så meget! 🙂

  Jeg har en give away på min blog hvor man kan vinde 200 kr til smartgirl, hvis du har lyst til at deltage 🙂 :
  http://www.theclothingrail.dk/2012/02/giveaway-vind-200-kr-til-smartgirl-dk.html

  // Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Igen, skønne billeder Lou! 🙂

  Der er noget, jeg har villet spørge om længe. Hvordan har du det med tatoveringer? Nu har du selv et par stykker, som er virkelig fine, men jeg kunne godt tænke mig at høre din holdning til tatoveringer 😀 Jeg syntes tatoveringer er rigtig fine, især dine. Håber ikke du opfatter det negativt, det kunne bare være sjovt at høre din mening 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Mange tak – Berlin er jo også bare skøn 🙂
   Jamen jeg har jo som du ved 3 og jeg er ret sikker på at der nok kommer nogle stykker til samlingen. Min kæreste har 6 og fik den sidste i Berlin og han er vist også langt fra færdig.. Personligt synes jeg det at blive tatoveret kræver gode og lange overvejelser. Jeg gik selv i en del år med tanker om motiv mm inden jeg kom under nålen. Motivet skal helst ikke være noget modefænomen man bliver træt af efter et år, fordi alle andre har en magen til. Derefter skal man også researche lidt på tatovørerer, da man kan være uheldig og ende med at få en dårlig tatovrering. I Danmark er der nemlig ikke noget krav til at man skal have specielle “skills” inden man starter en tattoo-biks. Er der noget specifikt du har i tankerne så bare spørg, ved ikke om mit svar var fyldestgørende 🙂

   Kram Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Lou. Jeg er rigtig glad for at høre din mening. Personligt vil jeg gerne have nogle stykker. Jeg overvejer et anker, og min fars navn. Af personlige grunde, som jeg gerne vil fortælle dig engang 🙂
   Jeg syntes tatoveringer er en smuk ting, som er mindeværdigt. Jeg er meget facineret af dine, og har helt sikkert hentet inspiration fra dig. Jeg kan godt lide det enkle, men at det har en betydning. Nu er jeg kun 14 år, men man har vel lov at drømme 😀
   Tatoveringerne ældres, hvordan er dit synspunkt til det?

   Kram Lisette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ej hvor sjovt jeg skal også have lavet et anker. Det har været den tatovering jeg har gået med længst tid i tankerne ca 3-4 år og har endelig fundet ud af hvordan det skal se ud. Enkelt – selvfølgelig. Men udover den har jeg også nogle flere ideer til andre tatoveringer. Hmm ja de ældes, men det gør kroppen jo som sådan. Vil ikke holde mig tilbage bare fordi det ikke er pænt når jeg bliver 65. Det er jo nu jeg lever og til den tid er det vel meget almindeligt.
   Kram Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine fine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver så glad af at se dine Berlin-billeder. Årh jeg vil gerne derned igen.

  http://i-ekstase.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De billeder får mig virkelig til at savne Berlin! Jeg tror snart jeg poster et Berlin indlæg, tak for inspiration 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

on the lips