turen går til..

daily routines

Ikke de helt store armbevægelser hvad hudpleje angår, bare god og daglig pleje uden parabener og unødigt skidt. Her om vinteren smører jeg lidt e-vitamin olie under dagcremen, da den kolde og tørre vinterluft godt kan være lidt hård ved min hud. Har endnu ikke fundet den optimale dagcreme/natcreme til min hud, så prøver mig lidt frem. Lige nu er det Origins der er “prøve-tid”. Er ret glad for den regenererende natcreme, der iøvrigt dufter dejligt af aapelsin. Ellers sørger jeg for en eksfoliering (den fra Aveda er fantastisk) en gang om ugen og en fugtmaske i ny og næ (læs når jeg husker det…).

 

Skriv en kommentar

 • Jeg ved ikke, hvor mange af Ren Skincares produkter du har prøvet, men jeg har en ansigtscreme derfra og den er så god til min hud her om vinter. Den giver masser af fugt uden at fedte 🙂

  – Senette
  http://www.senette.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Senette

   Tak for tippet 🙂 Har kun prøvet en enkel af deres dagcremer og det var vist den “blå”. Men må da hellere få set lidt nærmere på serien næste gang jeg er i London (meget billigere derovre…) Har også lige læst om deres Mayday Mayday balm til ansigtet og den lød også ret god!

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

turen går til..