goodies part 2

cool stuff from London

Der blev selvfølgelig også shoppet forskellige goodies med hjem fra London. Her får i lige et udpluk af fangsten. Der røg også lidt tøj med hjem, lidt prikket, leo og noget sort og langt. Men mere om det en anden dag.

IMG_7295 IMG_7296 IMG_7294

Selvom jeg efter at have set mr Facehunter, rende rundt med et helt harem til Spot tilbage i 2009 og synes han var lidt af en værre trussetyv, er jeg nu stor fan af hans billeder. Så denne nye bog måtte med hjem i bagagen. Har allerede den gamle bog, som jeg også købte i London på denne tur – elsker coffee table books.

IMG_7302

Barnlig som jeg er, kunne jeg ikke stå for disse sjove klistermærker. Nu er der ikke noget der hedder kedelige stikkontakter i ghettoen mere. Men udlignede med at købe en “voksen” to do blok med hjem. Jeg er liste-freak (eller bare glemsom..)

IMG_7283

Der kom faktisk en hel JellyCat familie med hjem i alle størrelser. Ikke alle til Agnes, men der var bare så mange fine. Heldigvis kender jeg en del små poder, jeg kan glæde med en lille kanin. Den på billedet er en af de store.

IMG_7305

Troede aldrig jeg skulle eje en “scunchie” igen, efter dem jeg havde som barn. Men nu er der flyttet 2 stk ind blandt mit pynte-stads. Bum bum..

IMG_7307

Lidt MAC basics og et fint taskespejl – et must når man er storforbruger af læbestift 🙂

Skriv en kommentar

 • Hvor er det skægt 🙂 De stickers skrev jeg om på bloggen for over et år siden (http://manjalytz.com/2012/01/20/light-up-your-mood/) men havde aldrig set dem i virkeligheden 🙂 Mine egne stikkontakter passer desværre slet ikke til den slags stickers, ellers havde jeg også købt dem for længst 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ej hvor sjovt 🙂 Jeg kunne simpelthen ikke stå for dem og så til kun 5 pund! Har heller ikke sådan nogle stikkontakter, men der er også til mindre/danske kontakter i pakken. Og så kan man jo pynte lidt på badeværelsesklinkerne..

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen hjem – er helt vild med taskespejlet! SÅ fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Me too! Købte også en eksta med hjem til en veninde 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, Facehunter bogen står så højt på min ønskeseddel. Synes hans billeder er vildt inspirerende, og så har jeg også bare en virkelig stor svaghed for Coffee Table Books!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jeg kigger også stadig tit meget i den gamle. Den nye har også en del stemningsbilleder og det gør bare bogen endnu bedre 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan ikke en gang tænke på ordet scunchie uden at se SATC for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med ansigterne til stikkontakter – genialt påfund!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg havde heller aldrig troet det, men jeg er også ret vild med ideen om et stofelastik i leo 😉 Glæder mig til at se dig rocke det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Præcis – men sådan har det efterhånden været med rigtig mange ting. Dog er jeg ikke hoppet på Buffalo-skoene igen. Så det er ikke alle gengangere der er lige gode 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haah, hvor er det sjovt med ansigter til stikkontakter. 🙂 Og virkelig fin to do-liste, jeg har også en ting for lister. Det giver altså bare et bedre overblik, selvom jeg er slem til slet ikke at overholde dem i sidste ende. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja de er super fine – glæder mig til at bruge dem 🙂 Hehe det kender jeg kun alt for godt, men det er også fordi jeg er mester til overspringshandlinger!

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

goodies part 2