shoe crush | angulus ss15

CIFF favoritter | mini mode

Som I kan se, er jeg slet ikke færdig med at vise glimt og indtryk fra mit seneste CIFF besøg. Dog vil jeg kun vise jer lidt smagsprøver fra de forskellige mærker og vente med at vise Jer alle lækkerier til om et halvt år, når de er aktuelle og på vej i handlen 🙂

IMG_0097IMG_0100IMG_0449

Soft Gallery er altid blandt favoritterne pga deres bløde materialer, lækre farver og smukke print. Herhjemme er det både den lille frøken men også mor, der går i Soft Gallery. I kan allerede glæde jer til at se det fine ugleprint tilbage i basislinien hos SG dette efterår 🙂

IMG_0315IMG_0304IMG_0112

MarMar Copenhagen – hvor skal jeg næsten starte.. en af hver tak! Glæder mig i den grad til at få fingre i de mange fine SS15 sager med kollektionsprintet. Er bange for at jeg ikke kan begrænse mig og ender med både tunika, kjole og bloomers i samme stof. Og tjek lige jakken og nederdelen på øverste billede – jeg dør!

IMG_0259IMG_0269 (488)IMG_0266

Christina Rohde fangede mig fluks med det smukke libertystof med Alice i Eventyrland – et must-have til små frøkner 🙂 Badedragten MÅ jeg bare eje – men altså til mig! Så skal lige undersøge om man evt kunne slippe afsted med at kravle i den største børnestørrelse 😉

IMG_0195IMG_0215IMG_0210

Wheat er blandt garderobefavoritterne, når det kommer til kjoler til den lille frøken. Og det ændrer sig betemt ikke med SS15. Deres lækre undertøj er ganske nyligt også kommet blandt favoritterne, nu da vi er ved at gå væk fra at bruge body’er. Det nederste sæt kunne nemt være noget fra min egen garderobe og er derfor højt på ønskesedlen til den lille frøkens sommergarderobe til næste år. Elsker virkelig Wheats mange fine blomsterprint 🙂

IMG_0153

IMG_0157

 EN FANT kender I nok bedst for deres sko. Men de udvider til næste år med en SS15 tøjkollektion. Det der i første omgang lokkede mig hen til standen, var den fine tote bag med hvalerne på, der øjeblikkeligt fik mig tilbage til barndommen – med minder om Kaskelotternes Sang og Samson & Sally 🙂 Udover tote bag’en var der også sengetøj, heldragter og body’er i samme print. Resten af kollektionen er virkelig fin og glæder mig til at se meget mere til EN FANT til næste år 🙂

IMG_0253IMG_0257IMG_0255

Who Made Me er også et nyere brand med kun et par år på bagen. Jeg er tidligere stødt på mærket på nettet men det er først nu jeg sådan rigtig får øjnene op for det. Udover smukt design og lækre styles er Who Made Me økokologisk og GOTS certificeret – what’s not to like 🙂

Skriv en kommentar

  • Hold da op. Får næsten lyst til at få et barn mere, bare for at bruge alt det smukke tøj. Må presse svigerinden!!! Lækre billeder.
    Gitte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

shoe crush | angulus ss15